Murat Özcan'dan sert açıklama

AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ve Odunpazarı Belediyesi Grup Başkan Vekili Murat Özcan, yaklaşan seçim dönemi öncesi kentte tartışma oluşturan konular hakkında konuştu.

Murat Özcan'dan sert açıklama
banner127

 Açıklamasında CHP'yi sert bir dille eleştiren Özcan, yaklaşan seçim öncesi siyaset yapmak için yalan bilgiler verildiğini iddia etti. Özcan, şunları söyledi:
 "2023 seçimleri artık yaklaşıyor. CHP’nin elinden bütün argümanlar yavaş yavaş alınıyor. Siyaset yapmak uğruna yalan yanlış bilgiler açıklıyorlar. Ne yaparlarsa yapsınlar yalana yanıt vermeyeceğiz. Biz yaptığımız icraatları halkımıza anlatacağız. Varsa yaptığınız icraatlar bunları konuşalım.
TERÖRLE BAĞLANTILI İNSANLARI İŞE ALDILAR
Terörle bağlantılı insanları işe almışlar. Ben gerçeklerden bahsediyorum. Devlet yönetmeye talip olan bir parti devletine iftira atmaz. Ayıptır. Yalan yanlış bilgilerle önümüze çıkanlara yanıt verme zorunluluğumuz yok. Belgelerle karşımıza çıkın, gerçekleri konuşalım. Enflasyon farkı yüzde 15’di, biz yüzde 30’a taşıdık. Daha önce zaten yüzde 50 zam verildi. Devlet imkanları ile daha da fazla vermeye devam edeceğiz. Sandıkla gelen sandıkla gider. İstiklal mahkemelerinin astığı her insan hain değildir. İçerisinde CHP’li insanlar da vardı. Ali Haydar Çelik’in yaptığı eleştirileri anlamakta zorluk çekiyorum, anlam veremiyorum.
PAZARYERİNİN YENİDEN YAPILMASINI İSTİYORUZ
Kurtuluş Pazaryeri afet riskli bir yapı olduğu için yıkım kararı alınmıştır. Devletin ver bana dediği bir durum yoktu. Büyükşehir Belediyesinin burayı bir an evvel başlatmasını istiyoruz. Varsa bir sorun dün devreye girdiğimiz gibi yine devreye gireriz. Varsa sorun bize bildirsinler. Pazaryerinin yapılmasını AK Parti grubu olarak istiyoruz. Burada devleti ilgilendiren bir sorunla karşılaştıysanız haber verin, sorunu ortadan kaldıralım. 
ÖNÜMÜZDEKİ YIL 34 YENİ OKUL YAPILACAK
 Tarihi Odunpazarı Bölgesindeki okul ile alakalı olarak da konuşayım. Önümüzdeki yıl 34 tane okul yapacağız. 11 tane de yapılmaya devam ediyor. Bir yılda 45 tane okul yapacağız. Malhatun İlköğretim Okulu maalesef kurtarılamıyor. Ortada raporlar var. Yıkılıp yerine aslına uygun bir şekilde yeniden yapılacak. 
KARAPINAR BÖLGESİ SORUNU HALKIN MENFAATİNE UYGUN ÇÖZÜLMELİ
 Karapınar Gecekondu Bölgesi için Odunpazarı Belediyesi başvuruda bulundu. TOKİ de burayı Gecekondu Bölgesi olarak ilan etti. Birinci bölgenin de tamamlanmıştır. Bir arsanın imarı varsa oraya inşaat yapılır. İmarı yoksa oraya inşaat yapılamaz. İkinci bölgenin de imar planı ile sıkıntılar var. Mahkemeye gidilmemesi için girişimlerde bulunduk ve başarılı olduk. Odunpazarı Belediyesi üzerine düşenleri yapmazsa burası dönüşemeyecek. Burada çok net bir konu var. Halkımızın menfaatlerine uygun bir şekilde bu problem çözülmeli.”

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ahmet Sağlar
Ahmet Sağlar - 1 yıl Önce

Fatih Fen Lisesinin yurdu 4 yıldır kapalı. Bir zahmet lütfedip onu da yapsanız haşmetmaap.

SIRADAKİ HABER

banner19

banner126

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30