Sakın umutsuzluğa kapılmayın

Kılıçdaroğlu, "Gerçekten de bahar havası estireceğiz, gerçekten de herkesi kucaklayacağız, gerçekten de hiç kimseye kötülük yapmayacağız. Böyle bir niyetimiz zaten yok. Çünkü biz insanız, insanın ne olduğunu biliriz. O bağlamda söylüyorum. Dertlisiniz, ciddi sorunlar var biliyorum, ama sakın umutsuzluğa kapılmayın."

Sakın umutsuzluğa kapılmayın
banner127

Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin TBMM Grup Toplantısı'ndaki konuşmasında, 20. yüzyılda terörden en büyük acıyı yaşayan ülke hangi ülkedir diye sayılsa Türkiye'nin bunların başında geleceğini ifade ederek, teröre karşı hep birlikte durduklarını ve durmak zorunda olduklarını söyledi.

Ankara Tren Garı önünde, 10 Ekim 2015'te yaşanan katliamın derin bir yara olarak durduğunu dile getiren Kılıçdaroğlu, hayatını kaybeden 102 kişinin içinde 9 yaşındaki Veysel'in de olduğunu anımsattı.

"Veysel'in günahı neydi? Terörün bu kadar acımasız olduğunu biliyoruz" diyen Kılıçdaroğlu, herkesin teröre karşı olması gerektiğini kaydetti.

CHP'li milletvekillerinin, gruplar halinde illere ziyarete gittiğini hatırlatan Kılıçdaroğlu, 8-9 Ekim'de 31 milletvekilinin, yüksek disiplin kurulu üyesiyle bu kez İzmir'e gittiğini anlattı.

Kılıçdaroğlu, 8 ilçe, 41 merkez ve mahalle ile 190 köy ziyaretinde bulunulduğunu aktararak, hayat pahalılığının herkesin dilinde olduğunu söyledi.

Herkesi kucaklayan bir yönetim anlayışı ile çalışacaklarını ifade eden Kılıçdaroğlu, "Gerçekten de bahar havası estireceğiz, gerçekten de herkesi kucaklayacağız, gerçekten de hiç kimseye kötülük yapmayacağız. Böyle bir niyetimiz zaten yok. Çünkü biz insanız, insanın ne olduğunu biliriz. O bağlamda söylüyorum. Dertlisiniz, ciddi sorunlar var biliyorum, ama sakın umutsuzluğa kapılmayın. İnşallah Türkiye'yi çok güzel yöneteceğiz. Adaletle, ahlakla, bilgiyle, birikimle, liyakatle yöneteceğiz ve herkesin mutlu olduğu bir Türkiye'yi inşa edeceğiz."

CHP lideri Kılıçdaroğlu, toplumun her kesimine hitap ettiklerini, vatandaşın sorunlarını dinleyerek çözüm ürettiklerini anlattı.

Kamu görevlilerine 3600 ek gösterge konusunu daha önce defalarca gündeme getirdiğini belirten Kılıçdaroğlu, konunun 2022'yi beklemeden çözülmesi gerektiğini söyledi.

İktidarın, emeklilikte yaşa takılanların sorunlarını çözmesini de isteyen Kılıçdaroğlu, bunu yapmamaları halinde partisinin iktidarında kendilerinin yapacağını dile getirdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30