Taşel; "Biraz istirahat etmek istiyorum"

CHP Eskişehir İl Başkanı Recep Taşel, Parti Genel Merkezi'nden yayınlanan genelgeye ilişkin açıklamalarda bulundu.

Taşel; "Biraz istirahat etmek istiyorum"
banner127

CHP Eskişehir İl Başkanı Recep Taşel şu ifadeleri kullandı;

“Ben bir dönem daha aday olmayı planlamıyorum. Daha önce de bunu ifade etmiştim. Aslında biz seçimi kazanmış olsak dahi ben ayrılacağımın mesajını vermiştim. Yakın çevreme söylediğim için onlar bunu biliyordu. Cumhuriyet Halk Partisi'nde İl Başkanlığı yapmak kolay bir olay değil. 2 dönem ben bu görevi yaptım ve sorumluluklarımı yerine getirdim. Değişim isteyen arkadaşlarımızın anlayışından da açıkçası rahatsızım. Herkes şunu söylüyor. Ben koltukta oturayım da parti değişsin. Öyle bir şey yok. Sen koltukta oturursan parti değişmez. Önce değişimi kendinizden başlatacaksınız. Yeni insanlara ve yeni anlayışlara yol açacaksınız. Demokrasiyi topluma hissetiremezseniz hiçbir şey olmaz. 

Ahmet Ataç’ın bazı görüşlerini doğru bulmasam da saygı duyarım. Ahmet Ataç’ın CHP’nin parti disiplinine uymayan yaklaşımlarını doğru bulmam. CHP Eskişehir İl Başkanlığı ile ilgili görüşlerine saygı duyarım. Ahmet Ataç, Yılmaz Büyükerşen ve Kazım kurt bir araya gelir. En uygun ismi seçer. Örgüt de desteklerse yeni il başkanı o isim olur. CHP’de il başkanı olarak görev alabilecek çok fazla insan var. Ben biraz istirahat etmek istiyorum.

Bize bir genelge geldi. Meclis üyesi ve belediye başkanı adayı olmak isteyenler görev almasınlar dediler. Adayım demiyorum ama genelge koşullarına uygun hareket ediyorum. Bu genelgeye uygun hareket edileceğini umut ediyorum. 24 Eylül 2023 tarihinde Atatürk Kültür Merkezinde CHP İl Başkanlığı için seçim olacak. Saat 10.00’da başlayacak.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30