100. Yıl Cumhuriyet Kupası Dragon Yarışları nefes kesti

Cumhuriyet’in 100. Yılı onuruna düzenlenen “100. Yıl Cumhuriyet Kupası Dragon Yarışları” Sarısungur Göleti’nde gerçekleştirilen eleme yarışları ile başladı. Büyük heyecana sahne olan yarışlarda elemeleri geçen 8 takım belirlendi.

100. Yıl Cumhuriyet Kupası Dragon Yarışları nefes kesti
banner127

 Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi tarafından Cumhuriyet’in 100. Yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen “100. Yıl Cumhuriyet Kupası Dragon Yarışları” Sarısungur Göleti’nde başladı.

 Dragon Yarışlarına Dalgakıran, Amazonlar Dragon Kadın Kürek Takımı, Shipeedy Lojistik, Doğa-Es Bisiklet Grubu, Eğitimciler Spor Lisesi (ESL), ESTRAM, Kano Gövde Kürek Bakım, Patatesler, Cumhuriyet Kartalları, Porsuklar, Boğalar, Sablon Team, ÖTAG ve Forsa olmak üzere 14 takım katıldı.

 Eleme yarışları büyük heyecana sahne olurken Porsuklar, Boğalar, Kano Gövde Kürek Bakım, Sablon Team, Cumhuriyet Kartalları, ESTRAM, Shipeedy Lojistik ve Forsa takımları elemeleri geçen ekipler oldu.

 Gerçekleştirilecek finaller sonrası yarışların kupa töreni ise Porsuk Çayı Köprübaşı mevkiinde gerçekleştirildi. 

 Toplam 14 takımın katıldığı yarışların elemeler sonrası final etabı Porsuk Çayı’nda gerçekleştirildi. Eskişehirlilerin heyecanla takip ettiği ve büyük heyecan sahne olan yarışlarda Boğalar şampiyon olurken, Sablon Team ikinci, Shipeedy Lojistik üçüncü ve Cumhuriyet Kartalları dördüncü oldu. Takımlar kupa ve madalyalarını düzenlenen törenle aldılar.

 Porsuk Çayı Köprübaşı mevkiinde düzenlenen kupa töreninde Boğalar takımına şampiyonluk kupasını Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ayşe Ünlüce verdi. Ünlüce sporcuları tebrik ederek hem şampiyonluklarını hem de bayramlarını kutladı.

 Yarışta ikinci olan Sablon Team takımı ise kupasını Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Metin Bükülmez’den aldı. Yarışta üçüncü olan Shipeedy Lojistik’in kupasını ise Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Dr. Mehmet Ali Çeliksoy takdim etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30