29 Ekim Cumhuriyet Satranç Turnuvası törenle sona erdi

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin Türkiye Satranç Federasyonu Eskişehir İl Temsilciliği iş birliğiyle gerçekleştirdiği “29 Ekim Cumhuriyet Satranç Turnuvası” düzenlenen törenle tamamlandı. Turnuvaya Eskişehir’in yanı sıra Türkiye’nin dört bir yanından sporcular büyük ilgi gösterdi.  

29 Ekim Cumhuriyet Satranç Turnuvası törenle sona erdi
banner127

 Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılı onuruna Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı ile Türkiye Satranç Federasyonu Eskişehir İl Temsilciliği iş birliğiyle düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Satranç Turnuvası, Kentpark Sosyal Kütüphanede gerçekleştirildi.

 Turnuvaya 8 Yaş ve Altı, 12 Yaş ve Altı ile Açık Yaş kategorilerinde toplam 110 sporcu katıldı. Büyük heyecana sahne olan turnuvada ikinci gün ödül töreni gerçekleştirildi.

 Buna göre 8 Yaş ve Altı Kategorisinde 1. Kerem Dilsiz, 2. Özgür Deniz Candemir ve 3. Ahmet Eymen Kocaman oldu. Sporculara kupa ve madalyalarını Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ayşe Ünlüce takdim etti. Yine 8 Yaş ve Altı Kategorisinde 4 ve 10. sıra arasında yer alan sporculara ise madalyalarını Eskişehir Satranç İl Temsilcisi Alihan Karacan verdi.

 12 Yaş ve Altı Kategorisinde 1. Batu Bayrakçı, 2. Eymen Berat İnce ve 3. Alperen Karakum olurken sporcular kupa ve madalyalarını Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Dr. Mehmet Ali Çeliksoy’dan aldılar. 12 Yaş ve Altı Kategorisinde 4 ve 10. sıra arasında yer alan sporculara ise madalyaları Spor Faaliyetleri Şube Müdürü Ebru Tomsuk tarafından verildi.

 Açık Yaş Kategorisinde 1.  Yalçın Ünal, 2. Gürdal Fırıncıoğulları ve 3. Mert Şişman oldu. Sporculara kupa ve madalyalarını Eskişehir Satranç İl Temsilcisi Alihan Karacan verirken, 4 ile 10. sıra arasında yer alan sporculara madalyaları Spor Tesisleri Şube Müdürü Semra İdemen Coşkun tarafından takdim edildi.

 Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ayşe Ünlüce, turnuvaya katılım gösteren tüm sporcuları tebrik ederek, “Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun. Çok güzel bir turnuva oldu. Tüm katılımcıları yürekten kutluyorum." dedi.

 Turnuva ödül törenin ardından çektirilen fotoğrafla tamamlandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30