Çiftelerspor'dan flaş açıklama!

Çiftelerspor: "Dostlukları zedeleyecek her türlü provokasyona karşı Çiftelerspor ne hak yer ne de hakkını yedirir. Kem sözler kişinin ayinesidir.”

Çiftelerspor'dan flaş açıklama!
banner127

Çiftelersporlu yöneticiler şu basın açıklamasını yayınladılar;

“Şekerspor Eskişehirimizin geçmişi başarılarla dolu bir spor kulübüdür. 9 Şubat Çarşamba günü oynanan müsabaka ile ilgili olarak Çiftelersporumuzun futbolcuları ve yöneticileri ile ilgili  sosyal medyada basiretsizce iftiralarla dolu açıklamalarda bulunarak paylaşım yapılmıştır.

Edepten, adaptan yoksun spora centilmenliğin özüne aykırı açıklamalarını kınıyoruz. 

Oynadığı futbolla spor basınının ve seyircilerin takdirini kazanan ve centilmence ve tamamen Çiftelersporumuzun üstünlüğüyle geçen 90 dakikanın sonunda bileğinin hakkıyla maçı kazanmıştır. 

Maçın bitiş düdüğüyle futbolcularımız sevinirken maalesef futbolcularımızın üzerine rakip oyuncuların bazıları tarafından uçan tekmeye varacak bir olay gerçekleşmiş. 

Buna rağmen yöneticilerimiz saha içinde her iki taraf futbolcularını yatıştırmak için gayret göstermiş olayı büyümeden yatıştırılmıştır. Şekerspor’dan da aklı selim davranan güzel insanlara teşekkür ediyoruz. 

Lakin maç boyunca hakeme etmedik hakaret bırakmayan rakip takımın cezalı hocası yöneticimize saldırmış araya polisler ve aklı selim yöneticilerimiz ve rakip takımın  yardımcı antrenör girerek olayın yatıştırılması sağlanmıştır. 

Çiftelerspor tüm oyuncularıyla Şeker stadından ayrıldıktan sonra, soyunma odasına verilen zarardan bahisle fotoğraflar servis edilmiştir. Böyle bu durum söz konusu olmuşsa saha komiseri orada bulunan kulübümüz yöneticileri davet edilerek böyle bir durum için neden tutanak tutulmamıştır.

Her zaman sporun dostluk, kardeşlik ve centilmenlik olduğu bilinciyle hareket eden Çiftelerspor Eskişehir'e değer katan erdem ve edep okuludur. 

Dostlukları zedeleyecek her türlü provokasyona karşı Çiftelerspor ne hak yer ne de hakkını yedirir. Kem sözler kişinin ayinesidir.”

Oldukça gergin geçen ve kavgayla biten erteleme maçında Çiftelerspor, Şekerspor’u Ahmet Nebi’nin golüyle1-0 yenerek liderliği devralmıştı.

Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2022, 00:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30