Eskişehir'de şampiyonluk coşkusu

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımımızın 2023 CEV Avrupa Şampiyonası’nda şampiyonluğa ulaştığı Sırbistan ile oynadığı karşılaşmayı Büyükşehir Belediyesi’nin kurduğu dev ekrandan takip eden Eskişehirliler şampiyonluk sevincini doyasıya yaşadı.  

Eskişehir'de şampiyonluk coşkusu
banner127

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Belçika’nın başkenti Brüksel’de oynanan 2023 CEV Avrupa Şampiyonasında A Milli Kadın Voleybol Takımımızın şampiyonluk yolcuğunu kurduğu dev ekran ile Eskişehirlilerle paylaştı.

Çeyrek final, yarı final ve final mücadelelerini dev ekrandan açık alanda takip eden Eskişehirliler son yılların en özel görüntülerine imza attılar.  Kum Saha Parkına kurulan dev ekrandan karşılaşmayı izlemek üzere gelen Eskişehirliler maçı Türk bayrakları ve milli takım formalarını giyerek takip ettiler.

Alanda toplanan Eskişehirliler, “Filenin Sultanları”nın final heyecanına Eskişehir’den ortak olurken, büyük heyecana sahne olan maç boyunca Türk bayrakları, alkışlar ve tezahüratlarla A Milli Kadın Voleybol Takımımızı desteklediler.  Milli Takımımızın Avrupa Şampiyonluğuna ulaşmasıyla birlikte alanda büyük sevinç yaşandı. Eskişehirliler şampiyonluk sevincini müzikler ve marşlar eşliğinde uzun süre coşkuyla kutladılar.

Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür eden sporseverler, “Böyle büyük gurur, heyecanlara ve mutluluklara ihtiyacımız olan bir dönemdeyiz. Hepimiz için çok güzel motivasyon oldu. Bizleri bir araya getirerek bu sevince ortak eden Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ederiz.” dediler.

Güncelleme Tarihi: 04 Eylül 2023, 19:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30