Guidetti kadroda değişikliğe gitti

Naz Aydemir Akyol, Ayça Aykaç, Yasemin Güveli Türkiye'ye dönerken Saliha Şahin, Buse Ünal, İlkin Aydın ve Derya Cebecioğlu ise kadroya dahil oldu.

Guidetti kadroda değişikliğe gitti
banner115

İtalya’nın Rimini şehrinde düzenlenen FIVB Voleybol Milletler Ligi’nde 3.hafta, dün oynanan 9’uncu karşılaşmaların ardından sona erdi.

A Milli Kadın Takımımızın başantrenörü Giovanni Guidetti, organizasyon öncesinde FIVB tarafından açıklanan ve tüm takımlara ilk üç haftanın ardından tanınan isteğe bağlı maksimum 6 kişi değişiklik yapma hakkı nedeniyle kadroda değişikliğe gitti.

Bu kurala göre; Milli Takımımızda VNL’nin ilk 3 haftasında forma giyen oyunculardan Naz Aydemir Akyol, Ayça Aykaç, Yasemin Güveli ile teknik ekipte yer alan kondisyoner Alessandro Bracchessi, VNL’nin kalan bölümünde kadroda yer almayacak ve çalışmalarını 2. grup ile sürdürecek.

Filenin Sultanları’nda çalışmalarını İstanbul’da sürdüren Saliha Şahin, Buse Ünal, İlkin Aydın ve Derya Cebecioğlu ise kadroya dahil olan isimler oldu.

Milli takıma dahil olan isimler kampa katılmaları hakkında şunları söyledi:

Saliha Şahin: “Yaklaşık 1 aydır İstanbul’da kampımız devam ediyordu. Çalışmalarımızı çok iyi bir şekilde sürdürdük. Voleybol Milletler Ligi’ne de çok iyi bir başlangıç yaptığımızı düşünüyorum. İtalya’da milli takımda süre alarak takıma en iyi şekilde katkı sağlamak istiyorum.”

Buse Ünal: “İstanbul’daki kampımızda 1 aydır çalışmalarımızı ara vermeden sürdürdük. VNL’e harika bir başlangıç yaptık. Takıma dahil olarak, elimizden gelenin en iyisi yapacağımızı düşünüyorum. Umarım, turnuva bizim adımıza güzel bir şekilde devam eder.”

İlkin Aydın: “Öncelikle İtalya’da olduğum ve milli takım kadrosuna katıldığım için çok mutluyum. Hem ilk kez A Milli Takım formasını giyme hem de büyük isimlere karşı oynama fırsatım olacak. 1 aydır çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürdük. Hazır olduğumuzu düşünüyorum. Elimizden gelenin en iyisi yapıp, turnuvayı en iyi şekilde bitirmek istiyoruz.”

Derya Cebecioğlu: “Kampımız İstanbul’da 1 aydır yoğun bir şekilde devam ediyordu. VNL’de takıma dahil olacağım için çok mutluyum. Kalan haftalarda süre alarak milli takıma katkı sağlamak istiyorum. Çok önemli rakiplere karşı mücadele edeceğiz.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30