Milliler Cebelitarık'a hazırlanıyor

2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde 13 Kasım'da İstanbul'da Cebelitarık ve 16 Kasım'da deplasmanda Karadağ ile karşılaşacak A Millî Takımımız, hazırlıklarına bugün TFF Hasan Doğan Millî Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yaptığı çift antrenmanla devam etti.

Milliler Cebelitarık'a hazırlanıyor

Fiziksel Performans Antrenörümüz Axel Busenkell gözetiminde saat 11.00'de fitness salonunda iki grup halinde basına kapalı olarak gerçekleştirilen günün ilk idmanında stabilizasyon ve mobilizasyon çalışmaları yapıldı.

Teknik Direktörümüz Stefan Kuntz yönetiminde, basına açık olarak saat 17.00'de yapılan günün ikinci antrenmanında ise pas oyunlarını içeren ısınma hareketlerinin ardından futbolcular iki bölüme ayrıldı. Pazar günü kulüp takımlarıyla müsabaka oynayan futbolcular rejenerasyon idmanı için fitness salonuna geçerken, diğer oyuncular ise şut, son vuruşlar ve hücum varyasyonları üzerine çalıştı.

Sağ arka adalesinde sakatlığı bulunan Cengiz Ünder, sahaya gelerek bir süre takım arkadaşlarını yedek kulübesinden takip etti. U21 Millî Takım'dan A Millî aday kadroda dâhil edilen Barış Alper Yılmaz, akşam saatlerinde kampa katılacağından çalışmada yer almadı.

A Millî Takımımızın bu akşam yaptığı çalışmayı, TFF 1. Başkan Vekili Servet Yardımcı, TFF Yönetim Kurulu Üyeleri Hamit Altıntop ve Hasan Akıncıoğlu ile TFF Genel Sekreteri Kadir Kardaş da izledi.

Ay-Yıldızlılar, yarın saat 11.00'de basına kapalı, 17.00'de basına 15 dakika açık olacak iki antrenmanla Cebelitarık maçının hazırlıklarını sürdürecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30