Ormanspor'dan fair play açıklaması

Ormanspor yönetimi yaptığı açıklama da “Asla ve asla sporu çirkinleştirecek, kötü örnek teşkil edecek bir eylem içinde olmadık ve olmayacağız. Türk Hentbolüne değer katma mücadelemize aynı kararlılıkla devam edeceğiz. Biz bize yakışan bir şekilde yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Ormanspor'dan fair play açıklaması
banner127

Ormanspor yönetimi  geçtiğimiz hafta sonu oynanan Antalyaspor maçının son dakikalarında çıkan olaylar ile ilgili açıklama yaptı.  

Yönetim yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi; 

“Spor bir dostluk köprüsü, spor centilmence bir mücadele, spor galip gelince ne kadar mutlu oluyorsan kaybettiğinde de rakibini tebrik edebilecek olgunluğu göstermektir.

“Erkek Hentbol Süper Liginde mücadele eden ekibimiz bu düsturla mücadelesine devam etmektedir. Evimize gelen misafir takımlarımıza bize yakışır bir şekilde ev sahipliği yapma gayreti içindeyiz. Bu duruşumuzu sonuna kadar bize yakışan bir şekilde sürdürmeye devam edeceğiz.  Asla ve asla sporu çirkinleştirecek, kötü örnek teşkil edecek bir eylem içinde olmadık ve olmayacağız.

Kulübümüze ve sporcularımıza yapılacak olan tahrik, hakaretlere kanuni yollardan gerekli cevabı vereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Antalyaspor müsabakamızın son anlarında yaşanan olayları asla ve asla tasvip etmemekle beraber olaylara karışan sporcularımızla ilgili gerekli yaptırımlar yönetim kurulumuz tarafından ivedilikle uygulamaya konulacaktır.  

Türk Hentbolune değer katma mücadelemize aynı kararlılıkla devam edeceğiz. Biz bize yakışan bir şekilde yolumuza devam edeceğiz.”
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30