Sivasspor 0-0 Fenerbahçe

Fenerbahçe , Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Demir Grup  Sivasspor  ile deplasmanda golsüz berabere kaldı.

Sivasspor 0-0 Fenerbahçe

Yeni 4 Eylül Stadı'nda oynanan maçtan gol sesi gelmedi ve taraflar sahadan 1'er puanla ayrıldı.  

FENERBAHÇE PUANINI 9'A ÇIKARDI

Süper Lig'de tarihinin en kötü başlangıcını yapan sarı-lacivertliler, bu sonuçla puanını 9'a, Tamer Tuna yönetimindeki Demir Grup Sivasspor'un ise puanını 10'a çıkardı.    

HAFTA İÇİNDE RAKİP ANDERLECHT

  Sivasspor, gelecek hafta Kayserispor'a konuk olacak. Fenerbahçe ise perşembe günü Anderlecht'e konuk olduktan sonra pazar günü sahasında Ankaragücü'nü ağırlayacak.

Fenerbahçe 'nin yıldız ismi  Roberto Soldado , formasına kavuştu. UEFA listesine yazılmadığı için UEFA  Avrupa  Ligi'ndeki iki karşılaşmada görev yapamayan ve ligde de 3 maç aradan sonra Medipol  Başakşehir  mücadelesinde kadroya dahil edilen İspanyol santrafor, bu kez ilk 11'de şans buldu.  

EN SON BURSASPOR MAÇINDA OYNAMIŞTI

Soldado, son olarak ligin birinci haftasında 11 Ağustos'ta oynanan  Bursaspor  maçında ilk 11'de sahaya çıkmıştı.

Fenerbahçeli taraftarlar, karşılaşmaya büyük ilgi gösterdi ve kendilerine ayrılan bölümü hınca hınç doldurdu. Yeni 4  Eylül  Stadının her iki kale arkası tribünündeki boşluklar ise dikkati çekti.   Fenerbahçeli futbolcular, sahaya "Sivaslı Öğrencilere Burs, Geleceğe Katkı www.sivashizmetvakfi.org.tr" pankartıyla çıkarak Sivas'ta 2 yıldır devam eden burs kampanyasına destek oldu. Sivassporlu futbolcular da sahaya "Meme kanseri riskinin farkındayız, erken teşhisle tüm kanserlerle mücadeleye hazırız" pankartıyla çıktı.  

ALİ KOÇ, KARŞILAŞMAYI MECNUN OTYAKMAZ İLE BİRLİKTE İZLEDİ      

Fenerbahçe Kulübü  Başkanı  Ali Koç  ve Sivasspor Kulübü Başkanı  Mecnun Otyakmaz , mücadeleyi protokol tribününden birlikte takip etti.

Güncelleme Tarihi: 20 Ekim 2018, 21:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30