Sporcular 2 Eylül için sahada

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından Eskişehir’in düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yıl dönümüne özel düzenlenen “2 Eylül Eskişehir’in Kurtuluşu Ulusal Minikler ve Veteranlar Spor Şenliği” büyük bir coşkuyla başladı.

Sporcular 2 Eylül için sahada
banner127

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenecek özel etkinlikler ile kutlanıyor.  “2 Eylül Kurtuluş Günü” onuruna düzenlenen etkinlikler “2 Eylül Eskişehir’in Kurtuluşu Ulusal Minikler ve Veteranlar Spor Şenliği” ile start aldı.

Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından Osmangazi Spor Sahası ve Kanlıkavak Basketbol Sahasında düzenlenen şenlikte ilk olarak hentbol, voleybol ile basketbol branşlarında takımlar grup maçlarında mücadele ediyor.

Sabah ve akşam olmak üzere minikler ve veteranların mücadelesine sahne olan karşılaşmalarda voleybolda 11 minik 2 veteran, hentbolda 16 minik 6 veteran, basketbolda ise 16 minik 6 veteran takım yer alıyor. Açık sahada yan yana 7’den 70’e kıdemli vatandaşlar ve torunlarının spor müsabakalarında buluştuğu şenlik kapsamında 2 Eylül Cumartesi günü 15.30’da “Sporcu Kortej Yürüyüşü” düzenlenecek. Osmangazi Spor Sahası Kanlıkavak mevkiinde düzenlenen yürüyüşte sporcuların yanı sıra spor şenliğine davetli misafirler ve Eskişehirli sporseverler de katılacak.


Etkinliğin akşam bölümünde Osmangazi Spor Sahasında 17.00-19.00 saatleri arasında “Veteran Sporcular Gösteri Maçları” oynanacak.

Yaklaşık 600 sporcunun katıldığı şenliğin final maçları ve katılım belgesi dağıtım töreni ise 3 Eylül Pazar günü saat 17.00-18.30 saatleri arasında Osmangazi Spor Sahasında gerçekleştirilecek.

Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, Eskişehir’in Kurtuluş Günü onuruna düzenlenen “2 Eylül Eskişehir’in Kurtuluşu Ulusal Minikler ve Veteranlar Spor Şenliği”ne tüm Eskişehirlileri ve sporseverleri davet ettiler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30