Yılmaz Vural'dan çarpıcı yorum

Yılmaz Vural: 'Milli takımdan teklif gelse para konuşmam'

Yılmaz Vural'dan çarpıcı yorum

UEFA Uluslar Ligi'nde Rusya ile Türkiye arasında oynanan maçta, Milli Takımımız sahadan 2-0 mağlup ayrıldı. Maçın ardından Yılmaz Vural, A Spor'da müsabakayı yorumladı.

"MAHALLE TAKIMIYLA OYNASAN EŞLEŞMEK ZORUNDASIN"

2. yediğimiz gole bak. O kadar rahat bıraktık ki adamı. İki takım da 4-2-3-1 oynamış. Eşleşmede zorluk yaşadık. Orta sahada hep Ruslar bomboş topları aldı. Adam adama oynayamamışız. Mahalle takımıyla oynasan eşleşmek zorundasın.

"YABANCI HOCALARA İNANILMAZ TOLERANS GÖSTERİYORUZ"

Yabancı hocalara inanılmaz tolerans gösteriyoruz. Hep bir şey bekliyoruz onlardan. Şimdi yaparlar diyoruz, birazdan bizi kurtarır. Şimdi gençlere döndü, helal olsun hemen... Lucescu kendi oyun felsefemi gençleşen takıma uyguluyorum dedi.

"AFRİKALI GENÇLERİN EKMEK YEME YERİ OLDU TÜRKİYE"

Antrenör - oyuncu meselesi de değil bu. Gidiyorsunuz maçlara, takımların kadrosunu sayamıyorsunuz. Serbest bırak, ihtiyacı olan ihtiyacı olan kadarını alsın. Afrikalı gençlerin ekmek yeme yeri oldu Türkiye.

"MİLLİ TAKIMDAN TEKLİF GELİRSE PARA KONUŞMAM"

Yılmaz Vural son olarak birçok kez Milli Takım'ı çalıştırmak istediği yönündeki açıklamalarına da değinirken, "Milli takımdan teklif gelirse para konuşmam." dedi. 

Kaynak: Futbol Arena

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30