1 Ocak'tan sonra berber ve kuaförlere yeni düzenleme!

Türkiye Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonu İşletmecileri Federasyonu Genel Başkanı Bayram Karakaş, 1 Ocak itibari ile berber, kuaför ve güzellik salonlarında bir günlük tatil uygulaması başlayacağını açıkladı.

1 Ocak'tan sonra berber ve kuaförlere yeni düzenleme!
banner127

 2022 Ekim ayında uygulamanın planlandığını ancak hazırlıkların tamamlanmaması nedeniyle ertelendiğine değinen Karakaş, yaptığı yazılı açıklamada, "Odalarımızın talepleri doğrultusunda kaymakamlıklarımız ve valiliklerimiz nezdinde belirlenen günlerde berber, kuaför ve güzellik salonlarının bir günlük tatil uygulaması 1 Ocak itibarıyla başlayacaktır. Tatil günü olarak genel temayül pazar günü olması yönündedir. Berber, kuaför ve güzellik salonlarının haftanın bir günü kapalı olması yönündeki karar 1 Ekim'de uygulamaya geçmesinin planlanmıştı ancak hazırlıklarının tamamlanmaması nedeniyle ertelendi" ifadelerine yer verdi.

Karakaş, söz konusu tatil hakkı tüm işletmeler için eşit şekilde uygulanacağından haksız rekabetin oluşması ve işletmelerin ekonomik kayba uğramalarının da engelleneceğini belirtti. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner126

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30