5 Bölge İçin Sağanak Yağış Uyarısı

Meteorolojinin yaptığı son değerlendirmeye göre,  Ege ,  Akdeniz ,  İç Anadolu 'nun batısı, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun batısı ile  Sivas ,  Kayseri ,  Niğde  ve  Bolu  çevrelerinde sağanak yağış bekleniyor. 

5 Bölge İçin Sağanak Yağış Uyarısı
banner115

YAĞIŞLI HAVA ETKİLİ OLACAK

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan duyuruya göre, bu akşam ve gece  Doğu Karadeniz , Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu ile  Siirt  ve  Edirne  çevrelerinin, bugün  Marmara 'nın güneyi, Ege, Akdeniz, İç Anadolu'nun batısı, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun batısı ile Sivas, Kayseri, Niğde ve Bolu çevrelerinde havanın yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.       

İÇ KESİMLERDE KARLA KARIŞIK YAĞMUR GÖRÜLECEK

Yağışların, Doğu Karadeniz kıyıları, Güneydoğu Anadolu'nun güneyi, Akdeniz ve Ege'nin kıyı kesimleri ile Edirne,  Çanakkale ,  Denizli  ve  Manisa  çevrelerinde yağmur ve sağanak, diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Bu gece saatlerinden itibaren yağışların  Aydın 'ın kıyı kesimleri,  Antalya  ve  Muğla  çevrelerinde yerel olarak kuvvetli yağmur ve sağanak, yüksek kesimlerde yoğun kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor. İç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile yer yer sis ve pus hadisesi görüleceği öngörülüyor.

Güncelleme Tarihi: 01 Ocak 2019, 01:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30