Azerbaycanlılar Nevruz için Karadeniz’i tercih etti

Baharın gelişini müjdeleyen ve tüm Türk Dünyasında kutlanan Nevruz Bayramında, Azerbaycanlı soydaşlarımızın tercihi Türkiye ve Karadeniz Bölgesi oldu.

Azerbaycanlılar Nevruz için Karadeniz’i tercih etti

Baharın gelişini müjdeleyen ve tüm Türk Dünyasında kutlanan Nevruz Bayramında, Azerbaycanlı soydaşlarımızın tercihi Türkiye ve Karadeniz Bölgesi oldu.

WhatsApp Image 2022 03 22 at 11.55.37

Qafqaz Travel Naxçıvan sahibi Mehman Shabanov, Comfort Holiday Travel Azerbaijan sahibi Shehriyar Gurnanzade ve Grandiose Travel Azerbaijan sahibi Pirizade Ziyar, Nevruz Bayramı dolayısı ile Azerbaycan Bakü ve Nahçıvanlı misafirlere Türkiye turu düzenlediler. Misafirlere Trabzondan profesyonel turist rehberleri Nazan Alsan ve Pınar Göktürk eşlik etti. Azerbaycanlı Acentalar, Karadeniz turu kapsamında, Trabzon’da Ayasofya Camii ve Müzesi, Atatürk Köşkü, Uzungöl, Rize ve Ayderi ziyaret ettiler. Daha sonra Trabzon Ofta bulunan doğal ve yöresel ürünler Alışveriş Merkezi Bitkimix ziyaret edildi.

WhatsApp Image 2022 03 22 at 11.55.39 1

Bitkimix AVM de, Azerbaycanlı şarkıcılar Zülfiye Xanbabayeva’nın Azerbaycan, Zeynalova’nın Biz İki Devlet Bir Milletiz ve Mustafa Yıldızdoğan’ın Türkiyem şarkıları ile Bitkimix Yönetim Kurulu Üyesi ve İşletme Müdürü Ali Rıza Köroğlu ve Bitkimix personeli tarafından karşılanan Azerbaycanlı misafirlere ikramlarda bulunuldu ve çeşitli hediyeler verildi. Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Azerbaycanlı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Vagıf Novruzoğlu tarafından selamlanan misafirler, karşılaşmadan çok memnun olduklarını, bu vesile ile Bitkimix ve Hacı Uğur Efendi Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Nar’a, Bitkimix Yönetim Kurulu Üyesi ve İşletme Müdürü Ali Rıza Köroğlu’na ve tüm Bitkimix personeline ve Prof. Dr. Vagıf Novruzoğlu’na çok teşekkür ettiler. Ziyaret hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

WhatsApp Image 2022 03 22 at 11.55.39
Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2022, 13:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30