Bir askerimiz şehit oldu

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kaplan Operasyonu'nda bir askerimizin şehit düştüğünü duyurdu. Operasyonda şehit düşen askerin, Osmaniye nüfusuna kayıtlı Piyade Uzman Onbaşı Ertuğrul Köse olduğu belirtildi. Aynı operasyonda bölücü terör örgütü mensubu 2 teröristin de silahları ile birlikte etkisiz hale getirildiği ifade edildi.

Bir askerimiz şehit oldu
banner115

Milli Savunma Bakanlığı’ndan yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi;

*Pençe-Kaplan Operasyonu bölgesinde, 21 Haziran 2020 tarihinde teröristlerle çıkan çatışmada bir kahraman silah arkadaşımız yaralanmış ve kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur.

*Bahse konu çatışmada bölücü terör örgütü mensubu 2 terörist silahları ile birlikte etkisiz hale getirilmiştir.

*Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz.

ŞEHİDİN KİMLİĞİ BELLİ OLDU

Piyade Uzman Onb. Ertuğrul Köse’nin Osmaniye Merkez Mevlâna Mahallesinde ikamet eden ailesine şehit haberini Garnizon K. Topçu Albay Emin Yılmaz Sancaktar ve Vali Yardımcısı Adem Yılmaz verdi.

Şehidin naaşı yarın öğle namazını müteakip Osmaniye Merkez Asri Mezarlık Camii’nde kılınacak cenaze namazı ve yapılacak tören sonrası Osmaniye Merkez Şehitliğine defnedilecek.

Güncelleme Tarihi: 21 Haziran 2020, 22:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30