Can Bartu toprağa verildi

Türk sporu ve Fenerbahçe'nin efsane ismi Can Bartu'nun cenazesi, öğleyin kılınan namazın ardından Karacaahmet Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Can Bartu toprağa verildi

Türk sporu ve Fenerbahçe'nin efsane ismi, 83 yaşında hayatını kaybeden Can Bartu son yolculuğuna uğurlandı. 

Can Bartu'nun Marmara İlahiyat Fakültesi Camisi'nde öğleyin kılınan cenaze namazına, ailesinin yanı sıra Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, eski Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç ve yönetim kurulu üyeleri, eski Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Hüsnü Güreli, TFF Onursal Başkanı Şenes Erzik, TFF 1. Başkanvekili ve UEFA Yönetim Kurulu Üyesi Servet Yardımcı, Türkiye Basketbol Federasyonu Üst Yöneticisi Ömer Onan, eski Basketbol Federasyonu Başkanı Harun Erdenay, Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük, sarı-lacivertli futbol takımının teknik heyet ve oyuncuları, kulübün diğer şubelerinin sporcu ve yöneticileri, eski futbolcular ile kulüp çalışanları, spor, siyaset ve medya dünyasından isimler katıldı.

Cenaze namazının ardından Can Bartu'nun naaşı omuzlara alınarak cenaze aracına götürüldü. Merhumun cenazesi Karacaahmet Mezarlığı'nda toprağa verildi. 

Güncelleme Tarihi: 13 Nisan 2019, 16:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30