Eşinin yüzünü falçatayla yaraladı

Boşanma aşamasında olduğu eşinin yüzünü falçatayla yaralayan ve gözaltına alınan Mesut Öztürkmen tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Eşinin yüzünü falçatayla yaraladı
banner115

Ukrayna uyruklu Anna Butim, Bakırköy'deki bir AVM'de boşanmak istediği eşi Mesut Öztürkmen tarafından falçatalı saldırıya uğradı.

Yüzünün her tarafı kesik olan ve tanınamaz hale gelen kadın, son görüntülerini Twitter hesabından paylaştı.

Yaşanan vahşi olaya tepki gösteren sosyal medya kullanıcıları ise "MesutÖztürkmentutuklansın" etiketi ile emniyetten yardım istedi.

Yaralı kadın da paylaşımında, "Hakkında uzaklaştırma kararı bulunan adam tarafından saldırıya uğradım. Yüzüm felçli kalacak ve beni hala ölümle tehdit ediyor. Allah'ım lütfen beni koru." sözleriyle yardım çağrısında bulundu.

Bakırköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Büro Amirliği ekipleri ise harekete geçerek olaya ilişkin çalışma başlattı.

Polis ekiplerince gözaltına alınan Öztürkmen verdiği ifadesinde; 5 aydır eşini görmediğini, sosyal medya üzerinden takip ettiği baldızının bir alışveriş merkezinde olduklarını bildiren paylaşım yapması üzerine olay yerine gittiğini anlattı.

Öztürkmen, eşinin yanındaki bir erkekle samimi olduğunu gördüğünü iddia ederek bunun üzerine kendisine hakim olamayıp yanındaki falçatayla olayı gerçekleştirdiğini söyledi.

Şüphelinin emniyette intihara teşebbüs ve tehdit suçundan suç kaydının bulunduğu öğrenildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Mesut Öztürkmen tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Güncelleme Tarihi: 18 Ocak 2021, 05:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30