İstanbul'da Beklenen Kar Yağışı Başladı

Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre  İstanbul 'un yüksek kesimleri için karla karışık yağmur uyarısı yapılmıştı. İstanbul'da beklenen kar yağışı başladı.  Kar  yağışı  Beylikdüzü 'nde etkili oluyor. 

İstanbul'da Beklenen Kar Yağışı Başladı
banner127

İLK KAR BEYLİKDÜZÜ'NE DÜŞTÜ

Türkiye genelinde sıcaklıkların 2 ila 8 derece düşeceği tahmin edildi. İstanbul'da kar yağışı başladı. Kar yağışı Beylikdüzü'nde etkili olmaya başladı. Yağışlar Silivri, Çatalca da etkili oluyor.             

ZAMAN ZAMAN TİPİ ŞEKLİNDE YAĞIYOR

Yağış nedeniyle herhangi bir olumsuzluk yaşanmazken lapa lapa yağan kar etkisini giderek sürdürüyor. Kar yağışı zaman zaman tipi şeklinde kendini gösteriyor.       

KOCAELİ VE SAKARYA'NIN GÜNEY KESİMLERİNDE DE KAR BEKLENİYOR

Marmara Bölgesi'nde, İstanbul'un yüksek kesimleri ile Kocaeli ve Sakarya'nın güney kesimlerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.  Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:   Ankara:  Çok bulutlu ve kar yağışlı 3   İstanbul:  Çok bulutlu ve yağmurlu, yüksek kesimleri karla karışık yağmurlu 8   İzmir:  Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde yağmur ve sağanak yağışlı 10   Bursa:  Çok bulutlu, karışık yağmur ve yer yer kar yağışlı 5   Antalya:  Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerine kadar yer yer yağmur ve sağanak yağışlı 16   Samsun:  Çok bulutlu ve yağmurlu 10   Trabzon:  Çok bulutlu ve kuvvetli yağmurlu 12   Erzurum:  Çok bulutlu ve kar yağışlı (Yağışların; öğleden sonra yoğun kar şeklinde olması bekleniyor) 4   Diyarbakır:  Çok bulutlu, kuvvetli yağmur ve sağanak yağışlı 11

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner126

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30