Çocuklarda yabancı dil eğitimini konuştular

OXFORD Press Türkiye Eğitim Danışmanı Fırat Genç tarafından gerçekleştirilen online seminer, 2 Ekim 2020 tarihinde başlayıp 15 Ekim 2020 tarihinde sona erdi.

Çocuklarda yabancı dil eğitimini konuştular
banner127

Webinarda, “Çocuğum yabancı dili nasıl öğrenir, yabancı dil öğrenirken çocuğuma nasıl destek olmalıyım ve nasıl destek olmamalıyım?” konuları konuşulurken, çocukların yabancı dil öğrenmesinde önemli katkılar sağlanayacak bilgiler paylaşıldı.

Seminerde konuşan Eğitim Danışmanı Fırat Genç, “Yabancı dil ediniminde öğrencinizin okulda aldığı öğretim kadar evde onu nasıl desteklediğiniz de aynı öneme sahiptir. Dil öğrenim süreci öğretmenin, öğrencinin ve ebeveynin iş birliğini gerektiren bir süreçtir. Öğrencinin okulda aldığı dil eğitimini evde tamamlamadığınız sürece bir ayağı eksik kalacaktır. Bunun için İngilizce bilmeyebilirsiniz ancak çocuğunuza nasıl destek olmanız ve nasıl olmamanız gerektiğini bilmeniz çok önemlidir.” dedi.

Çağfen Koleji Yabancı Dil Zümre Başkanı Funda Demir’de çok verimli bir seminer olduğuna dikkat çekerken şunları söyledi;

“Biz öğrencilerimizin Türk kültürünü benimseyerek, hanımefendi ve beyefendi olan birer dünya vatandaşı olmalarını hedefliyoruz. Eğitim sistemimizin en güçlü yanlarından biri yabancı dil eğitimidir ve dünyada en çok kabul gören İngilizce ve Fransızca dillerini hem sözlü hem de yazılı anlamda etkili olarak kullanabilmelerini sağlıyoruz.”

YORUM EKLE
YORUMLAR
Yasemin Kırca
Yasemin Kırca - 4 yıl Önce

Çok faydalı bir seminerdi, emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum.

Aysun Yıldırım
Aysun Yıldırım - 4 yıl Önce

Çocuklarda dil öğrenimine karşı farklı bakış açıları edindik. Çağfen kolejine ve oxforda çok teşekkürler

SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30