Çocuğunu döven anneyi vatandaşlar durdurdu!

Eskişehir'de, bir annenin sokak ortasında dövdüğü çocuğun imdadına vatandaşlar koştu. Oğlunu dövdüğü iddialarını kabul etmeyen anne, vatandaşların şikayeti üzerine emniyete götürüldü.

Çocuğunu döven anneyi vatandaşlar durdurdu!
banner127

Edinilen bilgiye göre; Eskişehir’de ikamet eden Nazan S., oğluyla birlikte İstiklal Mahallesi İsmet İnönü-1 (Doktorlar) Caddesi üzerinde dolaşmaya çıktı. Vatandaşların yoğun olarak kullandığı ve trafiğe kapalı caddede Nazan S., henüz belirlenemeyen bir nedenle elinden tuttuğu oğluna tokat atarak birkaç kez dövdü.

Çocuğun yere düştüğünü gören insanların tepki göstermesi üzerine kalabalık, anne etrafında toplandı. Çevredekiler, 155 Polis İmdat Hattını arayarak, annenin sokak ortasında çocuğunu dövdüğünü ihbar etti. Olay yerine gelen İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri anne ve çocuğunu kalabalığın arasından alarak uzaklaştırdı.

Oğluyla bir markete giren anne Nazan S., oğlunu dövdüğü iddialarını kabul etmedi. Daha sonra bölgeye gelen Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri, yapılan kimlik tespitinin ardından anne Nazan S. ve oğlunu işlemleri için Çocuk Şubesi’ne götürdü.

Öte yandan, olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Güncelleme Tarihi: 20 Temmuz 2020, 02:34
YORUM EKLE
YORUMLAR
Nermin sezdi
Nermin sezdi - 3 yıl Önce

Baba babannenin kumpası onlar 1aylık damatlarina da oyun pilanla neler yaptılar tehtit iftira hakaret onlarda hep anneye suclamayın baba sucmakinesi oda incelensiler halayada incelensin kızıma hakaret et dip bilmeden elestirenlerdende dava süreci bitsin şiksyetciyiz babanın avkatına cıkarıp medyada cocugun durumuna düşünecekken alacağı nafakaya düşünen baba anneden nafaka düşünen yalan ifadeler veren medyalara haber veren babadır

SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30