Kadir Bıyık kadınlara çiçek dağıttı

Cumhur İttifakı Çifteler Belediye Başkan Adayı Kadir Bıyık, Belediye Meclis Üyesi Adayları, MHP ve AKP İlçe Başkanları cuma namazı sonrası üç ayların başlangıcı münasebetiyle vatandaşın cumalarını hazırlayıp helva ikram etti.

Kadir Bıyık kadınlara çiçek dağıttı
banner127

Ardından eşiyle birlikte pazar yerinde kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlayıp çiçek dağıttı. 

Kadir Bıyık 8 Mart ile ilgili de açıklamalarda bulundu. Bıyık, "Kadınlar  bizim en değerli varlığımız, baş tacımızdır. Kadına bir gün değil her gün değer vermeliyiz. Tarihimiz boyunca istiklal ve istikbal mücadelelerinde her zaman ön saflarda yer alan kadınlarımız herşeyin en iyilerini haketmektedirler. Bu sebeple ilçemizde  kadınlarımıza yönelik bir çok sosyal, kültürel ve ekonomik projeler hazırladık. Kadınlarımızın ilçemizde üretime katkılarını daha çok artırmayı, iş ve çalışma alanlarını genişletmeyi aynı zamanda kendilerine sosyal ve kültürel anlamda daha yaşanılabilir bir Çifteler oluşturmayı hedefliyoruz. Bizim belediyecilik anlayışımızda kadınlarımıza ve çocuklarımıza hizmet etmek önceliğimiz olarak ilk sıradadır" dedi. 

Belediye Başkan Adayı Kadir Bıyık, gerçekleştireceği toplantılar ile de vatandaşlar ile bir araya gelerek proje ve hedeflerinden bahsetmeye devam edeceğini belirtti.

Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2019, 14:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30