Millet Bahçesi, Türkiye’ye örnek olacak!

AK Parti Eskişehir Milletvekili Nabi Avcı, bazı engellemelere rağmen iktidar tarafından kente yapılan hizmetleri saydıktan sonra “Kervan yürüyecek inşallah” dedi.

Millet Bahçesi, Türkiye’ye örnek olacak!
banner127

Avcı, partisinin TÜLOMSAŞ Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen bayramlaşma töreninde konuştu. Avcı, şunları kaydetti: “İl Halk Kütüphanesi sene sonunda hizmete girecek. Eski stadın karşısında… Aslında orayı yeni Millet Bahçesi’nin karşısında diye tarif etmemiz gerekiyor. Millet Bahçesi inşaatı da bütün hızıyla devam ediyor. Bütün engelleme çabalarına rağmen orası inşallah çok kısa zamanda tamamlanacak ve Eskişehirlilerin hizmetine sunulmuş olacak. Eskişehir aynı zamanda bir emekli şehri… Çocuklarımızın, gençlerimizin, emekli vatandaşlarımızın rahat vakit geçirebilecekleri, bazı sportif faaliyetlere de katılabilecekleri güzel, Türkiye’ye örnek olacak bir Millet Bahçesi inşaatı devam ediyor. Eskişehir önümüzdeki dönemde de en büyük hizmetleri almaya devam edecek.”


“URAYSİM de 11’nci Kalkınma Planı’na alınmış vaziyette. Eskişehir sadece Türkiye’ye değil bütün Türk Cumhuriyetlerine hizmet verecek bir tesise kavuşmuş olacak.  Bütün bunları birliğimize, beraberliğimize, kardeşliğimize, huzur ve istikrar ortamına borçluyuz. Onun için bunların kıymetini bilelim. Birbirimizle uğraşmaktansa bütün partiler için söylüyorum el birliğiyle Eskişehir’e, vatana, millete nasıl hizmet edebiliriz onun gayreti içinde olalım.”


“Engelleme çabaları sadece engellemeye kalkanların niyetlerini gösterir yoksa işte bütün engelleme çabalarına rağmen Eskişehir’e kazandırılan eserlerde görüyoruz. Bundan sonra da göreceğiz. Şehir hastanesi, yeni stat, Dede Korkut Parkı, bütün ilçelere kültür merkezleri nasıl yapıldıysa, hızlı tren nasıl geldiyse, yollarımız nasıl mükemmel hale geldiyse bu saydıklarım da peyderpey yapılmaya devam edecek. Kervan yürüyecek inşallah…” (Eskisehir.net)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30