Mucizeler Sirki Eskişehir'de

Tepebaşı Belediyesi ve Eskişehir Özdilek AVM’nin katkıları ile Türkiye Sirki'nin hazırlayıp sunduğu "Mucizeler Sirki - Masalların Masalı" adlı gösteri Eskişehirliler ile buluşacak.

Mucizeler Sirki Eskişehir'de
banner127

Tepebaşı Belediyesi ve Özdilek AVM katkıları ile Mucizeler Sirki Eskişehir'de olacak.

Türkiye Sirki’nin hazırlayıp sunduğu ve 17 tır malzeme, 50 kişilik ekip ile hazırlanan “Mucizeler Sirki - Masalların Masalı” adlı gösteri, Şöhret Kafaları ve hayvan maskotları eşliğinde, sihirbazlar, akrobatlar, lastik kızlar, top cambazları, bisiklet ekstrem şovları, muhteşem danslar ve daha fazlası ile masal tadında, muhteşem bir gösteri gerçekleştirecek. Yetişkin ve çocukların, doyasıya eğleneceği etkinlik, Özdilek AVM’nin açık otopark alanına kurulan sirk çadırında gerçekleştirilecek. Gösteriyi, okulöncesi ve ilkokul öğrencileri, Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ın hediyesi olarak ücretsiz izleyebilecek. Ayrıca şehit aileleri ve gaziler ile yakınları da sirke ücretsiz olarak katılabilecek.

Hayvansız Eğlendiren Sirk sloganı ile gösterime sunulacak gösteri ve biletler hakkında bilgi almak isteyen vatandaşlar, 0 850 305 74 75 numaralı telefondan yetkililere ulaşabilecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30