OKEP çadırları Aladdin Park'ta

Odunpazarı Belediyesi olarak amacımız kadınların yanında olmak, onlara destek vermek” dedi.

OKEP çadırları Aladdin Park'ta
banner127

Eskişehirli ev kadınlarının gücü ile her geçen gün gelişen ve şehrin en renkli pazarı haline gelen Odunpazarı Belediyesi Kadın El Sanatları Pazarı (OKEP), artık Alaaddin Park’ta kuruluyor. Birbirinden güzel ve renkli el emeği ürünlerin yer aldığı OKEP çadırları, haftanın 7 günü açık olacak.  

Kadınların sosyal ve ekonomik platformda aktif olarak yer edinmelerine olanak sağlamak amacıyla hayata geçirilen ve tamamı el emeği ürünlerden oluşan Odunpazarı Belediyesi Kadın El Sanatları Pazarı (OKEP) çadırları, Aladdin Park’a taşındı. Daha önce Odunpazarı Tarihi Bölge’de kurulan OKEP, artık Alaaddin Parkı’nda kurulan çadırlarda vatandaşla buluşuyor. Birbirinden güzel ve renkli takıların, çantaların, tabloların ve giysilerin bulunduğu OKEP çadırları, haftanın 7 günü açık olacak.

OKEP çadırlarında yer alan ürünlerin kadınlar tarafından yapıldığına dikkat çeken yetkililer, “Tamamen el emeği göz nuru ürünler. Kadınlar, burada yaptıkları satışlardan elde ettikleri para ile çocuğunu okutuyor, ev ekonomisine katkı sunuyor. Hatta sigorta primini yatıran bile var. Odunpazarı Belediyesi olarak amacımız kadınların yanında olmak, onlara destek vermek” dedi.

Güncelleme Tarihi: 04 Eylül 2020, 01:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30