Siyasi bir fatura olmayacak

AK Parti Eskişehir Milletvekili Nabi Avcı 31 Mart seçimleri sonrasında ilk kez konuştu.

Siyasi bir fatura olmayacak
banner127

Mevcut durumun AK Parti Eskişehir İl Teşkilatı için siyasi bir sonucu olup olmayacağı yönündeki sorusuna cevap veren Nabi Avcı, “Teşkilatımız çalıştı. Teşkilatımızda bir sorun yok. Elhamdülillah il başkanımız, yönetimi gençlik kolları, kadın kolları gayet güzel çalıştılar. Bir sorun yok çok şükür. Geceli gündüzlü koştuk. Demek ki bundan önceki yaptığımız çalışmalarda bazı yerlerde yetersiz kalmışız” dedi.  

Milletvekili Nabi Avcı’nın, Milletvekili Harun Karacan’a teşekkür etmemesi dikkatlerden kaçmadı. Teşekkür ettiği isimleri özellikle vurguladığını belirten Avcı, bir gazetecinin Karacan’a bilerek teşekkür edip etmediği sorusunu da yarıda keserek,‘‘ Evet soramadığınız sorunun cevabı o şekilde’’ diye yanıtladı.

Avcı, ‘ Seçim sonuçlarının siyasi bir faturası olacak mı?’ yönündeki soruyu ise ‘‘ Eskişehir’de iyi çalıştık. Burada siyasi bir fatura olmayacak. Ama Türkiye genelinde olacaktır. Çalışmayanlara fatura kesilir. Su testisini kıranla su taşıyana aynı şekilde davranılmaz’’ diye yanıtladı.

Güncelleme Tarihi: 01 Nisan 2019, 19:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30