Uğur Yüceses'ten 10 Kasım mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Tepebaşı İlçe Başkanı Uğur Yüceses Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 82. ölüm yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Uğur Yüceses'ten 10 Kasım mesajı
banner127

Uğur Yüceses mesajında şu sözlere yer verdi;

"Atatürk "Türk'e aşk", "İnsan sevgisi", "Bilimin önderliğine inanç" demektir! Rahmetli Alparslan Türkeş, Kendinden önceki Başbuğ’u böyle tanımlamıştır.

İçinde bulunulan dönem ve koşullara karşın ürettiği fikirler ve attığı adımlar ile Türk Milleti’nin kendine olan güveni ve var olma kararlılığını güçlendirirken, Cumhuriyete çizdiği yol ve koyduğu hedefler ile farklı coğrafyalardaki gönüllerde dahi yer etmiş, askeri deha, taktik ve stratejilerinin ötesinde, önderliği ve dava şuurunu yeniden tanımlamıştır. 

Ekonomiden, eğitime, sağlıktan kültür-sanata, endüstriden tarihe ülke ve toplumun ihtiyaç duyacağı her tür gelişimi kurtuluşun bir parçası olarak gören Atatürk, Milli Diriliş ve Kutlu Yükselişi gelecek nesillere hedef olarak göstermiştir. 

Hayattaki yegane üstünlüğünü, Türk doğmak olarak adlandıran, hür ve müstakil bir Türkiye kurmak için Anadolu’da Dünya’nın galiplerine karşı giriştiği savaşla yetinmeyip, ülkenin geleceğinin inşasında son nefesine kadar çalışarak, sonraki nesillere bu azim ve kararlılığı miras bırakan, Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete irtihalinin 82. Yılında saygı, sevgi ve rahmetle yad ediyor, bu vesileyle tüm kurucu kahramanlarımıza Allah’tan rahmet diliyoruz. Ruhları Şad, Mekânları cennet olsun."

Güncelleme Tarihi: 10 Kasım 2020, 05:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner126

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30