Uğur Yüceses'ten bayram mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Tepebaşı İlçe Başkanı Uğur Yüceses Kurban Bayramı nedeniyle yazılı bir mesaj yayımladı.

Uğur Yüceses'ten bayram mesajı
banner127

Uğur Yüceses’in mesajında şu ifadeler bulunuyor;

“Yüce Allah’tan bu mübarek bayramın, ülkemiz, milletimiz, Türk İslam alemi ve bütün insanlık için hayırlara vesile olması, barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum. Biz Müslümanların birbirimizle olan kardeşliğimizi, yakınlığımızı bir kez daha hatırlamamız, bütün insanlığa karşı sorumluluklarımızı ve hassasiyetlerimizi yeniden değerlendirmemiz gereken vesilelerdir. İslam’ı en güzel ve muhtevalı haliyle yaşayan aziz milletimiz, milli değer ve hasletlerimizle bu günleri bir kat daha anlamlı hale getirmiştir. 

Bayramlar, umutların yeniden yeşerdiği, azmin ve inancın her sorunun üstesinden gelmenin en temel yolu olduğuna dair kararlılıkların bir kez daha kazanıldığı mana iklimleridir. Bu düşüncelerle ile dünyada ve ülkemizdeki Covid19 salgını nedeniyle içerisinden geçmekte olduğumuz bu sıkıntılı günlerin bir an evvel sona ermesini diliyorum. 

Türk dünyasının ve İslam aleminin mukaddes Kurban Bayramını en içten duygularımla kutlar, ülkemiz ve milletimiz için yükselişe ve huzura vesile olmasını Cenabı Allahtan dilerim.”
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30