6-0 camiamızın hazmedebileceği bir skor değil

Mustafa Akgören, "Futbol sonuçta skora dayalı bir oyun. 6-0 camiamızın hazmedebileceği bir skor değil. Bu sonucun bir bedeli olmalıydı ve bu bedelin karşılığı ayrılık kararı oldu."

6-0 camiamızın hazmedebileceği bir skor değil
banner127

ES TV ekranlarında 90+3 programında konuşan Mustafa Akgören şu ifadeleri kullandı;

"Ankara’daki maçı kesinlikle kazanmak istiyorduk. Beraberliğe dahi üzüleceğimiz bir maçı kaybettik. Adanaspor maçı ortada bir maçtı. Kazanabilirdik. Olmadı. 1 puan aldık. Altay deplasmanına bir puan ümidi ile gitmiştik ama maalesef kötü bir sonuç aldık.

Yeni sezona revizyona uğramış bir kadro ile başladık. 8 tane ilk 11 oyuncumuz olmadan sezona başladık. Zaten kısıtlı ve dar bir kadroya sahibiz. Bu işler kolay değil. Yeni kadroların adapte olması kısa sürede gerçekleşmiyor. 

Alperen Kocabaş ve Ekrem Kılıçarslan geri döndüler. Hatalarını anladılar ve geri döndüler. Elimizi öptüler. Antrenmanlara başladılar. Ancak henüz hazır değiller. 2-3 haftadan önce de hazır olamazlar. Alperen, Altay maçında mecburen oynadı çünkü o pozisyonda oynayacak başka futbolcumuz yoktu. 

Sunday Alimi pozitif çıktı. Hamed ise yakın temaslı olduğu için negatif sonuca rağmen tedbir amaçlı karantina alındı. Bu iki oyuncuyu Altay deplasmanına götüremedik.

Erdal Akdari ve Mevlüt’ün geri dönmesini istiyoruz. Mevlüt Çelik geri dönmek istediğini defalarca söyledi ama menajeri geri dönmesine engel oluyor. Bir hafta sonra transfer sezonu sona erecek ancak halen evlerinde antrenman yapıyorlar. Ben buna anlam veremiyorum. Biz ne kırgın da olsak geri dönmelerini istiyoruz. Hala netice alabilmiş değiliz. 

Mustafa Özer ile uzun yıllara dayalı bir dostluğumuz vardı. Ben kendisinin futbol bilgisine kefil olduğum için kendisini göreve getirmiştik. Eskişehirspor kariyerine de çok iyi başladı. İlk 4 maçında 10 puan almıştı. Çok zorlu maçlara çıktık. Geçen sezon Adana Demirspor maçı hariç çok iyi mücadele eden bir takıma sahiptik. Bütün rakiplerle dişe diş, kora kor bir takıma sahiptik. Son 6 maça ciddi rotasyonlu bir şekilde çıkmıştık. Biz hocamıza yeni sezona hazırlanıyoruz. Sözleşmeleri sona erecek olanları oynatma dedik. Geleceğin takımını kurma düşüncesi ile bu kararı biz verdik. Altay ile berabere kaldık diğer maçları kaybettik. Ama gösterilen performanslardan genel olarak memnunduk. Biz hangi şartlarda göreve gelmiş olsak dahi alınan sonuçlar camiada büyük bir üzüntüye sebep oldu. Futbol sonuçta skora dayalı bir oyun. Bu 6-0’lık skor olmasaydı bir süre daha kendisi ile devam etmeyi planlıyorduk. 6-0 camiamızın hazmedebileceği bir skor değil. Bu sonucun bir bedeli olmalıydı ve bu bedelin karşılığı ayrılık kararı oldu."

Güncelleme Tarihi: 29 Eylül 2020, 17:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30