Alacaklılardan olumlu yanıt aldık!

Bir özel bankanın üst düzey yöneticiliğini, genel müdürlüğünü ve yönetim kurulu başkanlığını yapmış olan Bahri Bakaç, Yeni Oluşum Grup Adına yazılı bir açıklama yayınladı.

Alacaklılardan olumlu yanıt aldık!
banner127

Yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"Eskişehirspor Genel Kuruluna;

Mevcut yönetimin olağanüstü ve iyi niyetli çabalarına rağmen üstesinden gelemediği ve bugün için içinden çıkılması zor bir durum haline gelmiş bulunan ve ağır borç yükü altında sıkıntılı süreçler yaşayan, içine düştüğü menfi finansal sıkıntılar nedeniyle sürekli yenilgiler alan, güç kaybeden, yeni yatırımlar imkanı bulamayan, marka değerini kaybeden ve sorunların her geçen gün kartopu gibi büyüdüğü spor kulübümüzün bulunduğu bu durumdan çıkabilmesi ve eski gücünün üzerinde bir güce kavuşabilmesi amacıyla yönetime talibiz.

Spor Kulübümüzün ne kadar mevcut borçlarının bulunduğunu henüz bilmiyoruz. Yönetime geldiğimizde Due Dilligence yaparak kulübümüzün mevcut ve gerçek tüm borçlarını bir program dahilinde ödeme ve borç yükü içinden çıkartmak düşüncesi ve arzusundayız. Henüz yönetime geçmiş olmamamıza rağmen iyi niyetli olarak haberdar olduğumuz ve spor kulübümüzden alacaklı olan sporcuların alacaklarına ilişkin alacaklı vekili yerli ve yabancı avukatlarla temasa geçmiş olup borçların ödenmesi hususunda ödeme programı sunmuş, yönetime gelmemiz halinde anlaşmazlıkların giderilmesine yönelik kendilerinden olumlu yanıt almış ve prensip olarak kendileri ile sorunların çözümü konusunda önemli ölçülerde anlaşmış bulunmaktayız.

Eskişehirspor olarak sahaya çıktığımızda seyredilmeye değer bir oyun sunabilmek ve sürekli kazanan bir takım olmak için yönetimsel ve teknik açıdan üzerimize düşenin fazlasını yapmak amacı ile yönetime adayız. Ne kadar para harcadığınızın bir önemi yoktur. Yani iyi oyun oynayamıyor ve kazanamıyor iseniz problem var demektir.


Bu durumda ne yapılabilir?
1-) Başarılı sistemleri örnek alacağız.  
2-) Sportif faaliyetlerimize ilişkin yeni yatırımlar yapacağız. 
3-) Sportif faaliyetlerde şiddete eğilimi azaltacak sporu her alanda sevdireceğiz. 
4-) Stadyumumuzu aile ve gençler için eğlenceli bir sosyal alan haline getireceğiz. 
5-) Kendi spor kulübümüzün spor iletişim kanallarını genişleteceğiz.  
6-) Büyük ve marka olmuş şirketlerle işbirliği halinde olacağız. 
7-) Yabancı ülke takımları ile dostluk maçları düzenleyeceğiz. 
8-) Spor Kulübümüzün marka değerini yükseltecek programlar uygulamaya koyacak ülkemizin en iyi oynayan takımını kuracağız.
9-) Tanınmış ve saygın hale gelmiş spor insanlarını takımımıza kazandıracağız.
10-) Spor oyun anlayışımızı altyapıdan başlatarak genç yeteneklerimizi A takım düzeyine taşıyacak sistemsel bir altyapı anlayışı oluşturacak ve bu sayede başarılı gençleri spor hayatına kazandıracağız.
11-) Mali gücümüz ile seyirci kapasitemizi yükselteceğiz. 
12-) Düşük maliyetli fonlar sağlayacak, kulüp gelirlerimizi artıracak ve rekabet üstünlüğü elde edeceğiz.
13-) Yerli ve yabancı futbol federasyonlarındaki problemlerimizi süratle çözeceğiz.
14-) Mevcut teknik heyet ve sporcu kadromuzun maddi ve manevi tüm problemlerini çözümünü süratle gerçekleştirecek  ve mevcut kadromuzu muhafaza ederek ara transfere kadar transfer yasağına ilişkin ödemelerimizi gerçekleştirerek transfer engelini kaldıracağız. Aynı zamanda süper ligde bulunan dört büyük kulüplerle yapmış olduğumuz temaslarla birlikte anlaşma sağladığımız futbolcuları kiralık olarak kulübümüz kadrosuna dahil ederek takımımızın küme düşmesini de engelleyeceğiz.   

Spor kulübümüzün hak ettiği yerde olması için gösterilen tüm çaba ve kararlar oldukça önemlidir. Eskişehirspor'a katkı ve hizmetlerinden ötürü tüm emeği geçenlere teşekkür etmeyi bir borç bilir, siz değerli üyelerimizin vereceği kararlar ile seçilecek olan ve başarılarla dolu aydınlık geleceğe spor kulübümüzü taşıyacak yeni yönetim ve ekibine şimdiden başarılar diliyoruz."

Güncelleme Tarihi: 08 Ekim 2019, 02:36
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ali can
Ali can - 5 yıl Önce

Get a.g

veli
veli @Ali can - 5 yıl Önce

sığır

Memo
Memo - 5 yıl Önce

Şu 4 büyük kulüp lafını kullanmasan

Süleyman
Süleyman - 5 yıl Önce

4 büyük derken. Anlaşmış olduğunuz sponsor varmı kulube ne kadar kaynak yarattınız.

Furemen
Furemen - 5 yıl Önce

Süper ligde 4 büyük kulüple anlaşmışımış oradan kiralık futbolcu getireceemiş.Ulan biz İstanbul eskileri yüzünden bu hale düştük.Ha bu arada yeni adınız hayırlı olsun Yeni Oluşum Grup iyiymiş.Ya güldürmeyin adamı bu komik grup isimlerini de kim buluyorsa kurtulun ondan.Allahım cahil cühela ya kaldık sen bizi koru...

Mustafa altan
Mustafa altan - 5 yıl Önce

Cok iyi bir plan basarinizin sonsuz olmasi dilegiyle....

SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30