Biz bu cenderen inşallah çıkacağız

Eskişehirspor Altyapıdan Sorumlu Asbaşkanı Anıl Koçhan, “İlhan Var hocamız geldikten sonra da saha içerisinde gördüğümüz Eskişehirspor daha da iyiye gitmeye başladı. Böyle bir ortamda da çıkıp FIFA dosyası falan diyerek havayı bozmamak gerekir. Biz bu cenderen inşallah çıkacağız. Ama sabretmek gerekiyor."

Biz bu cenderen inşallah çıkacağız
banner127

ES TV'de 90+3 programında konuşan Eskişehirspor Altyapıdan Sorumlu Asbaşkanı Anıl Koçhan, “İnsanlar artık Pinto, Kulach, Boffin isimlerini duymaktan bıkmışlar. Her gün bunları açıklayıp insanları daha da yormak istemiyoruz. Şehrin istediği sonuçları alabilecek, şampiyonluğa oynayan, Süper Lig’i kovalayacak bir takımı bu ekonomik düzende oluşturmamız imkansız. Çok büyük paralar bulunursa elbette şampiyonluğa oynarız. Şu an altyapıya güvenmekten başka çaremiz yok. Çok yoruluyoruz. Bazen gardımız düşüyor. Ama 25 kişi ile yönetim kurulu toplantısı yapınca kendimizi toparlıyoruz. Hiçbir zaman 4-5 kişi ile yönetim kurulu toplantısı yapmadık. Böyle bir durum olsaydı bu zamana kadar çoktan bırakmış olurduk. 

İlhan Var hocamız geldikten sonra da saha içerisinde gördüğümüz Eskişehirspor daha da iyiye gitmeye başladı. Böyle bir ortamda da çıkıp FIFA dosyası falan diyerek havayı bozmamak gerekir. Biz bu cenderen inşallah çıkacağız. Ama sabretmek gerekiyor.

Genç futbolcularımızın talipleri olması gayet normal bir durum. Hocamız 7 demiş ama bu sayı daha da artacaktır. Bilal Ceylan bizim göz bebeğimiz ama biz yeni Bilaller çıkarmaya devam edeceğiz. Türkiye’de kulüplerin içerisinde bulunduğu ekonomik tablolar belli. Kaliteli yerli futbolculara ilgi de oldukça yoğun bir şekilde olacaktır.” 
 

Güncelleme Tarihi: 17 Kasım 2020, 03:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30