Boffin'den Eskişehirspor'a ağır darbe!

2012 yılında Eskişehirspor’a gelen ve 5 yıl boyunca Siyah Kırmızılı formayı giyen Ruud Boffin’e 15 gün içerisinde 430 bin Euro para ödenmesi gerekiyor.

Boffin'den Eskişehirspor'a ağır darbe!
banner127

Ruud Boffin 430 bin Euro’luk alacağı için Eskişehirspor’u FIFA'ya başvurarak şikayet etmişti. Belçikalı kalecinin borcunun ödenmesi için Eskişehirspor’a yazı gelmiş ve yönetimde dosyayı CAS’a taşımıştı. CAS süreci de tamamlandı. Eskişehirspor 6 Mart 2020 tarihine kadar bu ödemeyi yapamazsa -6 puan silme cezası ile karşı karşıya kalabilir. 

Elinde maddi imkanlar bulunmayan Eskişehirspor yönetimi oyuncu ile pazarlık dahi yapabilecek durumda değil. Pinto, Ben Khalifa, Toko ve Funes Mori dosyaları da acil ödeme beklerken Boffin dosyası da yaraya tuz oldu. 

Eskişehirspor Başkanı Mustafa Akgören katıldığı bir programda, “FIFA’da bulunan 4 dosya için 10 milyon TL gibi bir para lazım demişti. Yaklaşık 3 milyon TL’de Boffin dosyasından eklenince bu para 13 milyon TL’leri buldu. 

Eskişehirspor yönetiminin bu paraları nasıl bulacağı merakla beklenirken, taraftarlar bir an önce bir kampanyanın başlatılmasını istediklerini dile getiren paylaşımlar yapıyorlar.

Güncelleme Tarihi: 20 Şubat 2020, 23:26
YORUM EKLE
YORUMLAR
Tesiisatci abdurrahman
Tesiisatci abdurrahman - 4 yıl Önce

Bir adiyamanli olarak es es ile gurur duyup manevi destegim trubune kosar maddi olarak toz toprak icinde calisip gucumce destek oluyorum hal boyleyken durumu gayet yerinde olan is adamlarimiz hicmi iciniz sizlamiyor hani bu sehirde yasayanlar ..KALABAK....su icerdi gelirim aylik mechul olup 50 tl basit para ama benm bir gunluk yovmiyem onuda es esime cekinerek hediye ediyosam eyyyyy iş adamlarimiz nerdesiniz neden yanliz benim es esim.haydi el ele destek olalim kampanyaya...cosalim trubunde eller kalksin havaya...destek icin srn kos bankaya.es es es ki ki ki eskisehiiiiiiiiir...abdrhmn yildrim adymn.0543 822 60 39

Ahmet sert
Ahmet sert - 4 yıl Önce

Düşersek oda herkesin aldığını alacaktır

Bursa 16
Bursa 16 - 4 yıl Önce

Eş Es li kardeşlerim. Yardım kampanyamıza katılmaya hazırım. Sizin yeriniz süper lig.

Isa
Isa - 4 yıl Önce

Ne oldu başkanda para yoksa niye geldi hayırdır eskisehir gibi bir kulüp deneme tahtasına cevirdiniz osmanin başkanlığı dah iyiydi adam güvenemedi başına geleceği biliyormuş

Yaşlı Kurt 88
Yaşlı Kurt 88 - 4 yıl Önce

Ben bir Manisalı ve Eskişehirde 8 yıldır görev yapan biri olarak ben şunu anlamıyorum; maddi imkanları son derece mükkemel olan insanların(iş adamlarının)bulunduğu Organize Sanayi var bu ilde

Sadık Suphi
Sadık Suphi - 4 yıl Önce

Bu adamlar futbolu bilseydim es es buralarda olmazdı bunlara futbolcu diyetinde bunları transfer edenleri de ta..

Ali mert
Ali mert - 4 yıl Önce

Takimdayken sempatik gittikten sonra hepsi onun, bunun cocugu

Zfr
Zfr - 4 yıl Önce

Hesap noyu bildirin


SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30