Bu kadronun temelini ben oluşturdum

Mustafa Özer, “İnşallah Eskişehirspor çok başarılı olur. Çünkü bu kadronun temelini ben oluşturdum. 9 ay gibi bir süre bu oyunculara ben emek verdim. İnşallah İlhan hoca Eskişehirspor’u zirveye taşıyacaktır.”

Bu kadronun temelini ben oluşturdum
banner127

Radyospor’da Salim Manav’a konuşan Mustafa Özer programda şu ifadeleri kullandı;

“İlhan Var 41 yaşında bir Teknik Direktör. Çok tecrübeli Teknik Direktörlerle çalışmış bir isim. Allah yardımcısı olsun. Ben İlhan hocaya güveniyorum. Çok iyi bir teknik kadro oluşturmuş. Hürriyet Gücer’i de ekibine dahil etmiş. Hürriyet hoca da gelişime açık, gelecek vaat eden bir isim. İlhan hocayı telefonla arayıp, başarılar diledim. Oyuncularla ilgili bilgi vermedim. Sen kendin gözlemle dedim. Kendisi çok kaliteli, düzgün bir insan. İnşallah başarılı olacaktır. 

Ligin henüz 4 haftası geride kaldı. Eskişehirspor’un rakipleri ile arasında çok fazla puan farkı yok. Mevlüt Çelik, Alperen Kocabaş, Erdal Akdari geri döndü. Milli ara Eskişehirspor’a çok faydalı olacaktır. Kalbim ve gönlüm Eskişehirspor’da. Eskişehirspor gerçekten çok güçlü bir camia. Çok güçlü bir taraftarı var. Taraftarlar kulübüne sahip çıktığı sürece kimse Eskişehirspor’u yıkamaz. 

Bilal Ceylan’ı ben u17 takımından aldım. Bize geldiğinde saha içerisinde pozisyon almasını bilmiyordu. Şu anda Avrupa’da gündem yaratacak bir seviyeye geldi. Berkay Tanır’ı amatör takımdan transfer edip, altyapıda altı ay oynatıp direkt A takıma aldık. 

Eskişehir’de bizi çok yıpratan kardeşlerimiz oldu. Özellikle yerel basında ve twitterda. Onların da canları sağolsun. İnşallah Eskişehirspor çok başarılı olur. Çünkü bu kadronun temelini ben oluşturdum. 9 ay gibi bir süre bu oyunculara ben emek verdim. Oyuncularla bizzat ben ve ekibim tek tek ilgilendik. Pozisyon bilgilerini öğrettik. İnşallah İlhan hoca Eskişehirspor’u zirveye taşıyacaktır.

Altay maçından önce takım Covid-19 testinden geçti. Sunday Alimi’nin testi pozitif çıktı. Hamed de yakın temaslı olduğu için bu iki oyuncum karantinaya alındı. Bu iki ismi doğal olarak deplasmana götürülemedi. Maçtan önce toplantı yapacağız ama herkes korkuyor. Kimse kimseye yaklaşmıyor. Psikolojik olarak çok etkilenmiştik. Böyle bir ortamda maça çıktık ve üzücü bir sonuçla sahadan ayrıldık. Bunları herkes bilmez. İnsanlar sadece alınan skorlara bakarlar. Burası Türkiye. Maalesef şartlar böyle. 

Metehan Altunbaş ben göreve geldiğimde çok fazla oynamıyordu. Biz oynatmaya başlattık. Gelişime çok açık 17 yaşında bir oyuncu. Ülkemizi Avrupa’da başarı ile temsil edecek bir isim. Avusturya ligi takımlarından LASK Linz’e transfer oldu. Eskişehirspor’da alttan gelen çok iyi bir jenerasyon var. Kulübün çok büyük bir borcu var. Altyapıdaki oyuncuların a takıma kazandırılıp, iyi paralara satılması lazım ki, borç azalsın. Metehan Ocak ayından itibaren takımında forma giyebilecek. Şuan ailesi ile birlikte Avusturya’da. İnşallah çok başarılı olacak. 
 

Güncelleme Tarihi: 13 Ekim 2020, 00:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30