Bu karar ne demek, ben hırsız mıyım?

Eskişehirspor'da Osman Taş düzenlenen basın toplantısında birbirinden önemli açıklamalar yaparken yöneticilerin 24.06.2019 tarihinde imza yetkisini elinden aldığını da açıkladı.

Bu karar ne demek, ben hırsız mıyım?
banner127

Tesislerde yapılan basın toplantısında konuşan Osman Taş Fuat Çapa konusunda şu açıklamaları yaptı...

"Yönetimimizin arasında kopukluklar oldu. Bunlar her zaman olabilecek olağan şeylerdir. Ben dün alınan genel kurul kararını kabul etmiyorum. Biz bir takımız. Biz bu yola beraber çıktık. Bu kulübü çakala çukala teslim etmek istemiyorum. İstifa etmek isteyenler varsa istifa edebilirler. Şehrimize sesleniyorum. Gelin hep beraber işleri yoluna sokalım. Tekrar birlik beraberliği sağlayalım. Yolumuza devam etmemiz gerekiyor. Ben kesinlikle istifa etmek istemiyorum. Görevime devam etmek istiyorum. Arkadaşların ellerini vicdanlarına koyarak bu kararlarını geri almalarını rica ediyorum. Geri çekmeyenlerinde istifasını istiyorum.
Olur da genel kurul yapılırsa ben tekrardan kesinlikle adayım. 

BELİRSİZLİKLER SONA ERSİN DESTEK GELECEK!

Yurt dışından destek alamıyorum. Bana sürekli göreve devam edeceğimin belirsizlik içerisinde olduğu söyleniyor ve ödemeler yapılmak istenmiyor. Şu an tesislerde yurt dışından gelen 4 arkadaşımız var. Hepsi Eskişehirspor’a destek olabilecek insanlar. İstanbul’da 8 kişilik bir ekibim bu konu ile ilgileniyor. Almanya’da çalışmalarını devam ettiren arkadaşlarımız var. Destek alacağız ancak bu belirsizlikleri sona erdirmemiz gerekiyor. 
Kaan Ay döneminde 250 bin lira verdim. Başkanlık dönemimde 1 milyon 800 bin lira ödedim. Bağış makbuzsuz olarak 800 bin lira Esstore’lar adına ödenmiştir. Faturalı olarak Esstore adına 500 bin lira ödenmiştir. Osman Taş Esstore’un parası ödemedi diyenlere söylemek istiyorum. Ben beş yıllık ücreti peşin ödedim. Bunlar da kulüp kayıtlarında mevcut. 260 bin liralık malzeme verdim. 100 bin lira loca ücreti ödedim. Kaan Ay döneminde 200 bin lira prim ödemesi yaptım. Kaan Ay döneminde iki arkadaşımın yönetime girmesi adına 200 bin lira ödedim. Toplamda 4 milyon para verdim. Ediz Bahtiyaroğlu’nun ailesine evi verirken gönülden isteyerek verdim. Kesinlikle reklam peşinde olmadım. 

YÖNETİCİ ARKADAŞLARIMIZ BENİ ÇOK ÜZDÜ!

Yönetimdeki arkadaşlarım beni çok üzen bir kararın altına imza atmışlar. Kararda tam olarak şöyle yazıyor. “24.06.2019 tarihi ile Es Es 1965 Sportif Hizmetleri Sanayi ve Ticaret ltd şirketi içerisinde verilen imza ve temsil yetkisi oy çokluğu ile geri alınmasına karar verilmiştir.” Bu ne demektir. Ben burada hırsız mıyım. Ben buraya emek vermedim mi. Ben buraya emek vermedim mi. Bazılarının haberi yoktur ve bilmeden imzalamıştır. Bir kaçı ile de bizzat görüştüm. Bilmeden imza attık diyenler var ama bu bana karşı yapılan en büyük darbelerden birisidir. Fuat Çapa’nın bana yapmış olduğu terbiyesizlikten daha fazla beni üzmüştür. Daha çok acı vermiştir. Okuduktan sonra hala şaşkınlık içerisindeyim.  

TOKO'DAN EK SÜRE İSTEDİM!

Toko’nun avukatı ile görüşmelerim ve yazışmalarım devam ediyor. Her an cevap gelebilir. Ben kendilerine bir teklif de bulundum. Size 10 bin Avro ödeme yapalım bize 15.11.2019 tarihine kadar süre verin dedim. 

KARŞILIKSIZ SENET YOK, ÖDEME YAPILDI!

Emre Güral’a söz vermiş olduğum 300 bin liralık ödemeyi bugün gerçekleştirdim. Sahte veya karşılıksız çek davası falan yoktur. Bunu da artık insanlar anlasınlar. "

(Akif Yer - 222Haber.com)

Güncelleme Tarihi: 05 Eylül 2019, 02:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner126

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30