Bu sezona da umutla başlayalım!

Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, Eskişehirspor'un 54. yaş günü kutlamalarında bir konuşma yaptı.

Bu sezona da umutla başlayalım!
banner127

Geçtiğimiz sezon kupa sözü verdik ama tutamadık diyen Fuat Çapa konuşmasında şu ifadeleri kullandı;

Buraya gelen tüm Eskişehirspor taraftarlarına teşekkür ediyorum. Her zaman olduğu  gibi yine muhteşemsiniz. Geçtiğimiz sezon bu sahneye ilk defa çıkmış ve hayallerimi gerçekleştirmeye geldiğimi ve evimde olduğumu söylemiştim. Sadece fiziki olarak değil kalben de buradayım. Ne mutlu ki bana bu sezon da birlikte devam edeceğiz.

Size vermiş olduğum bir kupa sözüm var. Geçtiğimiz sezon neden getiremediğimizi sizler hepiniz çok iyi biliyorsunuz. Ancak size 13-14 tane pırıl pırıl genç futbolcumuzu getirdik. Kupalar belki gelip geçicidir ancak bu genç oyuncular Eskişehirspor'un geleceğidir, kurtuluşudur. Bizi ayakta tutan hep sizdiniz. Bizi onurlandırdınız, cesaret verdiniz. Şeref verdiniz. Geçtiğimiz sezon yaptığınız işler Türk futbolunun tarihine geçti. Sizler artık örnek taraftarsınız. Diğer şehirler hep sizi örnek alıyor. Sizin gibi taraftara sahip olmayan kulüplerin nasıl yok olup gittiklerini hep birlikte görüyoruz. Diğer tribünlere ilham kaynağı oldunuz.

Geçtiğimiz sezon kupa sözü verdik ama umutla bitirdik, bu sezonda umutla başlayalım ki güzel bir şekilde bitsin. Gelecek sezon hepinizin beklentisini anlıyorum. İnşallah önümüzdeki sene yine bu sahnede çok güzel şeyleri konuşuruz.

Konuşmanın ardından Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Liderlerinden Erkan Koca Fuat Çapa göstermiş olduğu özverili performans nedeniyle bir teşekkür plaketi verdi.

Güncelleme Tarihi: 20 Haziran 2019, 01:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30