Bu yönetime destek verilmesi gerekiyor

Eskişehirspor Teknik Direktörü Mustafa Özer, Radyo 1’de yayınlanan ‘Spor Servisi’ programında Ahmet Fisunoğlu’nun sorularını yanıtladı.

Bu yönetime destek verilmesi gerekiyor
banner127

Mustafa Özer programda özetle şu ifadeleri kullandı;

“Yeni sezon hazırlıklarına Cumartesi günü başlayacağız. Elimizde geçen sezondan devam eden 20-21 oyuncumuz var. Yolumuza bu oyuncularla devam edeceğiz. Bu durum bizim için sürpriz değil. Kulübün çok büyük borçları var. FIFA’da sıkıntılı dosyalar var. Bizim işimiz saha içerisinde. Sadece arma aşkıyla mücadele eden bir yönetim kurulumuz var. Yönetimimiz bu sıkıntılı dosyalar ile mücadele ediyor. FIFA dosyalarının çözüme kavuşması için büyük paralara ihtiyaç var. Eskişehirspor bu kentin en büyük sevdası. Eskişehir halkının Eskişehirspor’a sahip çıkması gerekiyor. Bu yönetime destek verilmesi gerekiyor. Benim bir Teknik Direktör olarak görevim elimdeki oyuncuları maçlara en iyi şekilde hazırlamak. Biz efsane Eskişehirspor taraftarları ile bir olup başarılı sonuçlar almak istiyoruz. Ben Eskişehir Valisinin, iş insanlarının, seçilmişlerinin, kentin önde gelenlerinin bu takıma sahip çıkacağını düşünüyorum. Sahip de çıkmalılar çünkü başka Eskişehirspor yok. Eskişehir kenti elbirliği yapıp Eskişehirspor’a destek verirse, bu takım beş sezon içinde değil Süper Lig, Avrupa Kupalarında bile oynar.

Ekrem Kılıçarslan, Mevlüt Çelik, Alperen Kocabaş, Erdal Akdari, Tolga Yakut gibi oyuncuların sözleşmeleri sona erdi. Oyuncular şu an boşta ve yeniden anlaşmaya çalışıyoruz. Mehmet Feyzi Yıldırım’ın Kasımpaşa ile anlaştığını duyduk. Bildiğim kadarıyla şu ana kadar bonservisi ile satılan oyuncu yok. Mehmet Özcan'ın alacağı ödendi ve şuan bizimle sözleşmesi devam ediyor. Ben buradan şu an boşta olan oyunculara seslenip, ‘bir sezon daha kader birliği yapalım’ çağrısı yapmak istiyorum.”
 

Güncelleme Tarihi: 12 Ağustos 2020, 22:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30