Dersimiz Eskişehirspor olacak

Eskişehirspor’a SMS ile destek kampanyası her geçen gün büyüyor. Futbolcu ve sanatçıların yanı sıra dün de Eğitim Bir Sen Şubesi kampanyaya destek de bulundu.

Dersimiz Eskişehirspor olacak
banner127

“ESES yazalım 7979’a gönderelim. Eskişehirspor’a destek olalım. ESES yok olmasın" adı altında başlatılan kampanyaya ünlüler de ilgi gösteriyor.

Dün de Eskişehirspor İcra Kurulu SMS ve forma kampanyasına destek bulmak adına Eğitim Bir Sen Şubesini ziyaret etti. Asbaşkan Harun Adıgüzel ve Murat Kahya, Teknik Direktör Fuat Çapa ve ETB Başkanı Murat Diri’nin yer aldığı Eskişehirspor İcra Kurulu üyeleri Eğitim Bir Sen Şubesinde de destek aldı.

Eğitim Bir Sen Eskişehir Şube Başkanı Muammer Karaman, “Eskişehirspor Eskişehir kentinin ürettiği en büyük marka. Bu markaya sahip çıkmak hiç şüphesiz tüm Eskişehirlilerin en öncelikli ödevlerinden biri. Eğitim Bir Sen olarak bu ödevin sorumluluğundayız. Şehrimizin en büyük markası tarihi açısından kendine yakışmayacak bir noktada bulunuyor.  Eğitim Bir Sen olarak 7979 SMS kampanyasına destek vereceğiz. Eskişehirspor sevdasını hem gelecek nesillere aşılamak hem de Eskişehirspor’umuza maddi destek sağlamak adına okullarımızda okul yöneticilerimizin önderliğinde Eskişehirspor Günleri düzenlenmesine öncülük etmeyi tasarlıyoruz. Türk spor tarihinde bir ilk olacak. Etkinliğimizin adı Dersimiz Eskişehirspor olacak ” dedi.

Ayrıca Eskişehirspor Asbaşkanı Harun Adıgüzel Teknik Direktörü Fuat Çapa ve Eskişehirspor Taraftarlar Birliği (ETB) Başkanı Murat Diri birer konuşma yaptı. Diri “Biz şanlı Eskişehirspor kulübünün taraftarıyız. Okullarda Eskişehirspor sevgisini aşılamak için yapılacak olan etkinliklerde bizlerde üzerimize düşen yapmak istiyoruz. Bizim sevdamızın okullarda ders olması bizim için gururdur” dedi.Konuşmaların ardından Eğitim Bir Sen Eskişehir Şube Başkanı ve iyi bir Eskişehirspor taraftarı olan sendika çalışanı Oya Yiğit’e forma hediye edildi. Eğitim Bir Sen’e bağlı eğitimciler ise SMS kampanyasına destek verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner126

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30