Eğer Fuat Çapa görevine devam ederse...

Eskişehirspor'da Osman Taş düzenlenen basın toplantısında birbirinden önemli açıklamalar yaparken, "Ben diğer yönetici arkadaşların beni sattığını düşünmüyorum. İyi niyetleri ile yanlış karar aldıklarını düşünüyorum. Eğer Fuat Çapa görevine devam ederse, bütün sorumluluk onların, hakkımı helal etmem. Diğer dünyada da iki elim yakalarında olur" dedi.

Eğer Fuat Çapa görevine devam ederse...
banner127

Tesislerde yapılan basın toplantısında konuşan Osman Taş Fuat Çapa konusunda şu açıklamaları yaptı...

"Burada kesilen bir fatura var. Belediyeler, reklam şirketi ve Eskişehirspor arasında kesilen bir fatura. 2 milyon 642 bin liralık bir fatura. Mustafa Topkaya kardeşimiz bir hukukçu. İki imza şartı olmasına rağmen tek imza ile muhasebeden çıkartıp bunu göndermesi bence hukuksal olarak çok yanlış. Biz Eskişehirspor yönetimi olarak bunu kabul etmiyoruz. Ben bu sorumluluğu tek başıma üzerime alıyorum diyor.  Anlatmak istediğim şudur; Baki Dündar olayı bu olayın ardından gündeme geldi Baki bey bu olayın ardından istifasını verdi. Her insan yanlış kararlar alabilir. Bunu düzeltmek çok kolay ancak iletişim kopukluğu olması nedeniyle konu buralara kadar geldi. 

ÇOK MUTLU OLMAYI BEKLERKEN, HÜSRAN YAŞADIK!

Bazı şeyler gizli kalıyor. Sadece duyum alarak herkesi eleştiriyorsunuz. Mehmet Şimşek ve ben bu süreçte çok eleştirildik. Hak etmeyen insanları lütfen karalamayalım. Bu konuda çok üzüldüm ve üzülmeye de devam ediyorum. Çok mutlu olmayı beklerken hüsranları yaşıyoruz. Biz bu birlik beraberliği sağlamadan bu sorunların üstesinden gelemeyiz.

HAKKIMI HELAL ETMEM!

Kongre süreci tekrar yaşanırsa bu kulüp 30 gün gibi bir süre boşluğa düşecek. Ben bugün Emre Güral’ın ödemesini yapmasam belki tekrar ayrılacaktı. Toko ile görüşüyorum. İnşallah bir eksi 6 daha yemeceğiz. Toko’nun ardından Sebastian Pinto ve diğer dosyalar gelecek. Ben burada Eskişehirspor zarar görmesin diye mücadele etmeye çalışıyorum. Yönetici arkadaşlar 8 imza ile genel kurul kararı aldılar. Aralarında bu imzayı iyi niyetle atanlarda var, art niyetle atan da var. Ben bu iyi niyetlileri tekrar göreve davet ediyorum. Diğer isimlerinde istifasını istiyorum. Bugün delege listesinin çıkartılmasını istedim.  999 delege oy kullanabilecek. 1 kişi daha kongre üyesi olsaydı tam 1000 kişi olacaktı. Yani bu ne demek. İlk kongrede 500 delegenin imza atması gerekiyor. Bu zamana kadar görülmüş bir şey değil. Yüksek ihtimal o kongre de bir hafta ertelenecek. Bu sürece engel olmak gerekiyor. Yarın bir gün biz bırakmışken kulübe icra gelse kim ödeyecek. Ben diğer yönetici arkadaşların beni sattığını düşünmüyorum. İyi niyetleri ile yanlış karar aldıklarını düşünüyorum. Eğer Fuat Çapa görevine devam ederse, bütün sorumluluk onların, hakkımı helal etmem. Diğer dünyada da iki elim yakalarında olur.

HAKAN ASLANTAŞ BİZİMLE DEVAM EDECEK

Hakan Aslantaş’ın bizimle devam eden bir sözleşmesi var. Geçtiğimiz hafta bana Fuat Çapa’nın dört oyuncu ile yolların ayrılmasını istediğine dair bir bilgi verildi. Bende isimleri öğrenmek istedim. Bu isimler arasında Hakan’ın da ismi yer alıyordu. Fuat Çapa’dan sebeplerini öğrenmek istedim. Hakan ile bizzat görüştüm. Hakan bana Eskişehirspor’da kalmak istiyorum dedi. Alacaklarımın yarısından daha fazlasını silmeye hazırım dedi. Teknik Sorumlu Mete Yılmaz ile görüşüp Hakan’ın bana ilettiği indirim olayını Fuat Çapa’ya iletin dedim. Mete bey bana 5 dakika sonra geri dönüş yapıp Fuat Çapa’nın kabul etmediğini söyledi. Biz burada birer kuklayız. Fuat Çapa tarafından yönlendiriyoruz. Kadromuzun kalabalık olduğunun ben de farkındayım ama insanları böyle rencide etmek bize yakışmaz. Bu ne bana da bizim yönetimimize yakışmazdı. Dün akşam saatlerinde de Hakan’a ben sen ‘Eskişehirspor’da kalıyorsun’ dedim."
(Akif Yer - 222Haber.com)

Güncelleme Tarihi: 05 Eylül 2019, 02:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30