Eleştirmeyi seven bir toplumuz

Mehmet Şimşek: "Koyu ve yoğun bir taraftar kitlesine sahibiz. İnsanlarımız genel olarak eleştirmeyi seven bir toplum. Şehirde Eskişehirspor hala Süper Lig’de zannedenler bile var."

Eleştirmeyi seven bir toplumuz
banner127

Eskişehirspor Kulüp Başkanı Mehmet Şimşek ES TV'nin konuğu oldu. Murat Dağtekin ve Erkan Midilli'nin sorularını yanıtlayan Şimşek programda özetle şu ifadeleri kullandı;

TFF YETKİLİLERİ ÇOK ŞAŞIRMIŞTI
2019 yılının Ocak ayında Eskişehirspor transferi açmıştı. TFF’den o işler için koşturanlardan birisi de bendim. TFF yetkilileri biz transferi açınca çok şaşırdılar. Ekip olarak başarmıştık. Başkan Yardımcısı bize o gün ‘alabildiğiniz kadar futbolcu alın. Muhtemelen bir daha bu tahtayı açamazsınız, açarsanız da büyük ihtimal ben görmem’ demişti. Bir daha da açılmadı zaten.

ESKİŞEHİRSPOR'U HALA SÜPER LİG'DE ZANNEDENLER VAR
Eskişehir dışındakiler pek inanmıyor ama Eskişehir halkı ve Eskişehirspor arasında bir küskünlük var. Bizim yönetim kurulu olarak hedefimiz bu küskünlüğü gidermek. Bizim şehir biraz enteresan. Koyu ve yoğun bir taraftar kitlesine sahibiz. İnsanlarımız genel olarak eleştirmeyi seven bir toplum. Şehirde Eskişehirspor hala Süper Lig’de zannedenler var. Ancak kulüp şu an TFF 2.Lig’de.

Eskişehirspor yöneticilerini takdir etmek gerekiyor. İnsanlar dışarıdan reklam olsun diye yönetime girsin yorumlayabiliyorlar ancak bu durum böyle değil. Eskişehirspor’a yönetici olmak maddi yükümlülüklerin de altına girmek anlamına geliyor. SGK ve Vergi borçlarından yöneticilerde sorumlu oluyor. Eski yöneticileri kurtarmak için geldiler diyenler var. Hiç kimse başkası için kendini feda etmez. Kafana yatmayan bir şey varsa savcılığa gidip suç duyurusunda bulunmak herkesin hakkı. Suç varsa savcılık gereğini zaten yapar.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30