Eskişehirspor kimsenin tapulu malı değil!

Osman Taş'ın listesinde yer alan Mehmet Şimşek basın toplantısında konuştu.

Eskişehirspor kimsenin tapulu malı değil!
banner127

Mehmet Şimşek şunları söyledi;

"Cuma günü yeni yönetim göreve geldiğinde ilk iş olarak mevcut kadronun elde tutulması adına çalışmalar yapmalı. Geçmiş sezondan devam eden oyuncuların maaşlarının ödenmesi gerekiyor. İlk iş olarak bu oyuncuların ödemelerinin yapılması gerekiyor. Türk örf ve adetlerine göre insanlara bayramdan önce para dağıtılır. Biz bu oyuncuların ödemelerini bayramdan önce ödeyerek bayramı daha mutlu geçirmelerini arzu ediyoruz.


Puan silme cezaları ile karşı karşıya olduğumuzu camiada herkes biliyor. Biz de biliyoruz. Ödeme yapılması gereken dosyalar var, pazarlık yapılması gereken dosyalar var. Birebir görüşülerek çözülebilecek dosyalar da var. Yük ağır mı, çok ağır. Eskişehirspor bu kentin ortak sevdası. Birlik beraberlik olabilmek amacıyla görüşmeler yapıldı. Bugüne kadar da geldik. Osman Taş'ın listesinde sadece beş kişi yok. Yurt dışında olanlar var. Burada olmayanlar var. Yarın kongrede bir liste çıkarsa demokratik bir yarış olur. Eskişehirspor kimsenin tapulu malı değil.


Çok sayıda adayın çıkması kentin daha çok bölündüğü anlamına gelmez. Kongre süreçleri ayrışmaların ve dağılmaların olduğu bir dönem olmamalı. Eskişehirspor'un başına bir şey gelse hepimiz üzülürüz. Aylardır söylüyoruz. Bu kulübe kim hizmet ettiyse bizden daha çok üzülür. 


Göreve gelip bütün borçları ödeyeceğiz falan demiyoruz. Biz sadece çok çalışacağımızın sözünü veriyoruz. Yapabildiğimizi yapacağız. Bizden daha iyi yapanlar çıkarsa da önlerini açacağız. Biz Eskişehirspor'u düzgünce yönetmeye talibiz."
 

Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2019, 15:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30