Eskişehirspor'u yenebiliriz!

Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş, Radyospor’da Salim Manav’ın programına bağlanarak kendisine yöneltilen soruları cevapladı.

Eskişehirspor'u yenebiliriz!
banner127

Akhisarspor maçında takımının göstermiş olduğu performanstan memnun olduğunu söyleyen Eriş, “Bu ligde herkesin hedefleri var. Biz Akhisar maçında göstermiş olduğumuz performansla sezon içerisinde ciddi hedefler kovalayabileceğimizi gördüm. Adanaspor çok kaliteli oyunculardan kurulu bir kadroya sahip. Akhisar maçında göstermiş olduğu performans skora yansımadı. Hakemin vermiş olduğu ikinci penaltının çok ağır bir karar olduğunu düşünüyorum. Hakemlerimizden sezon boyunca takımların lig sıralamalarındaki yerlerine göre karar vermemelerini çok rica ediyorum. Ne lehimiz de ne de aleyhimiz de kararlar vermesinler. Ne olursa olsun, adil bir şekilde maçlar yönetsinler” dedi.

Eskişehirspor maçı ile alakalı da konuşan Eriş, “Eskişehirspor’un Keçiörengücü maçını izledik. Özellikle ikinci yarı göstermiş oldukları performans bizi çok zor bir maçın beklediğini gösterdi. Bence çok iyi bir takıma sahipler. Eksi 6 puanla başlamaları, maddi problemleri bizi çok ilgilendirmiyor. Biz kendi işimize konsantre olarak bu maçı kazanmak istiyoruz. Bu maçı kazanacak bir kadroya sahibiz. Kaliteli bir futbol oynarsak 3 puanı alacağımıza inanıyorum. Taraftarlarımızın yanımızda olduğunu, o maçta da tribünleri dolduracağını biliyor ve inanıyorum. Adanaspor - Eskişehirspor maçı herkes için keyifli ve mücadele seviyesi yüksek bir maç olacaktır. İnşallah güzel bir skorla bu haftayı galibiyetle kapatmak istiyoruz” dedi.


 

Güncelleme Tarihi: 23 Ağustos 2019, 13:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30