Eskişehirspor’un gerçek yeri Süper Lig’dir

Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak ve Eskişehir İl Emniyet Müdürü Engin Dinç bu sabah Eskişehirsporlu yöneticiler ve futbolcular ile birlikte Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde sabah kahvaltısında bir araya geldi.

Eskişehirspor’un gerçek yeri Süper Lig’dir
banner127

Eskişehirspor Kulüp Başkanı Mustafa Akgören, “Henüz yeni çok bir yönetim kuruluyuz. Yeni bir heyecan ile yolumuza çıkarken şehrimizde birlik beraberlik havası ile Eskişehirspor coşkusunu tekrar yaşatmayı hedeflemiştik. Şehrimizin mülşki amirlerinden başlayarak bir takım ziyaretlerde bulunarak işe başlamıştık. Bu ziyaretlerimizin karşılığını almaya başladık. İlk olarak şehrimizin mülki amiri olan Sayın Valimiz ve Emniyet Müdürümüz bugün aramızdalar. Kendileri bizi çok gururlandırdılar” dedi.

Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak da yaptığı konuşmasında, “Geçtiğimiz günlerde yapılan kongre ile Eskişehirspor’a yeni bir yönetim kurulu oluşturuldu ve kulüp bu yönetim ile yoluna devam ediyor. Hafta içerisinde kendileri beni ziyaret ettiler. Kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum. Bende bu sabah sayın yöneticilere iadeyi ziyarette bulunmak hem de takımımıza Altay maçı öncesinde başarılar dileyerek yolcu etmek istedim. 

Eskişehirspor Türk futbolunda adından her zaman övgü ile bahsettiren bir kulüp olmuştur. Taraftarları ile, mazisi ile çok köklü ve güçlü bir camia. Eskişehirspor maalesef bulunduğu konumu hak etmiyor. Eskişehirspor’un gerçek yeri Süper Lig’dir. Amacımız, isteğimiz ve arzumuz Eskişehirspor'u yeniden Süper Lig'de görmek. Manevi olarak Eskişehirsporumuza destek olabilmek adına buradayım. İnşallah birazdan da takımı Altay deplasmanına yolcu edeceğiz. Ben fedakar futbolcu dostlarıma ve yönetici dostlarımıza teşekkür etmek istiyorum” dedi.

Yapılan kahvaltının ardından Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak ve Eskişehir İl Emniyet Müdürü Engin Dinç ve yöneticiler Eskişehirsporlu futbolcuları İzmir’e uğurladı. Vali Özdemir Çakacak ve Emniyet Müdürü Engin Dinç takıma hayırlı yolculuklar dilediler. 
 

Güncelleme Tarihi: 30 Kasım 2019, 14:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner126

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30