Halledilmeyecek bir sorun yok

Osman Taş'ın listesinde yer alan Mustafa Topkaya basın toplantısında konuştu.

Halledilmeyecek bir sorun yok
banner127

Mustafa Topkaya düzenlenen toplantı da şu ifadeleri kullandı;

18 Ocak tarihinde başkan adayı olmuştum. O zaman kulübe bir kaynak bulabileceğimi söylemiştim ancak şuan o kaynak iptal olmuş durumda. Sebebi ise o gün başkan seçilememiş olmam. Reklam anlaşmaları ve sponsorluk görüşmeleri yapmıştım. Bu görüşmeleri tekrarlamak istiyoruz. Eskişehirspor'da kongreler demokratik bir ortamda yapılır. Aday olmak isteyen kongre üyeleri çıkar ve aday olabilir. 


Eskişehirspor'da tabir-i caizse yumurta kapıya dayandı. Çok zor bir sürecin hepimizi beklediğinin farkındayız. Bir güç birliğinin bu süreci daha rahatlatabileceğini düşündük. Herkes bilgisini, birikimini ortaya koydu. Biz Osman Taş ile 18 Ocak'tan sonra da görüştük. Kendisi bana planlarından, projelerinden bahsetti. Bende kendisine düşüncelerimi anlattım. Osman Taş'ın ticaret hayatını biliyorum. Nasıl bir insan olduğunu biliyorum. Kendisi benden yaşça büyük olduğu için Başkanlık ona yakışırdı. Bizim için kimin başkan olduğunun pek bir önemi yok. Önemli olan Eskişehirspor'un geleceği. Koltuk sevdalısı değil, Eskişehirspor sevdalısı insanlarız.


Ben başkan adayı olduğum zaman bile herkes benim hakkımda bir şeyler söyledi. Benimle oturup bir bardak çay içmemiş insanlar benim hakkımda yorumlar yaptı. Bazıları iftira boyutlarına bile varıyordu. Biz her zaman bunları Eskişehirspor sevdamızdan dolayı sineye çektik. Çekmeye de devam ederiz.
Eskişehirspor'un borçları konusuna hukuki olarak oldukça hakim olduğumu düşünüyorum. Kaan Ay'dan vekalet için yetki istemiştim ama kongre kararı alınınca kısmet olmamıştı.


Halledilmeyecek bir sorun yok. Oyuncuların Eskişehirspor'da kalması için sonuna kadar mücadele edeceğiz. Sorunları biliyoruz. Çözmek için buradayız. Macera peşinde değiliz. Kongre üyelerinin kongreye gelmelerini rica ediyorum. Hayırlı bir yola çıktığımızı düşünüyorum.
Biz dosyaları daha önceden analiz ederek, yani kimsenin kapımıza dayanmasını beklemeden kendileri ile gereken görüşmeleri yapacağız. Bu kulüpte yapılması gereken ilk şey bu sorunların bir an evvel halledilmesi. Endişelerin olmaması için önceden önlem almak gerekiyor.

Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2019, 14:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30