İstifa edeceklerini açıkladılar!

Eskişehirspor’da istifalar ardı ardına geliyor. 

İstifa edeceklerini açıkladılar!
banner127

2 Eylül tarihinde ilk olarak Mete Yılmaz istifa etmişti. Bugün de Selim Demircioğlu ve Umut Cumalı istifa edeceklerini açıkladılar. 
Sosyal medya hesaplarından istifa edeceklerini açıklayan isimler kısa birer de açıklama mesajı yayınladılar. Yöneticilerden Selim Demircioğlu da genel kurul kararının resmi olarak iptal edilmesi durumunda istifasını resmiyete dönüştüreceğini de ekledi.

İşte o yöneticilerin paylaşımlarında kullandıkları ifadeler…
Selim Demircioğlu, “Alınan kongre kararı yeni bir kararla iptal edilmiş ya da edilir ise imzasını değiştiren üyeler umarım makul bir açıklama yaparlar. Kararın iptali halinde derhal gerekçeli istifamı sunacağım.”

Umut Cumalı, “Gelinen noktada geri dönüşü olmayan, bana göre çözümü imkansız bir süreç yaşanmaktadır. Kendi adıma zaten sonlandırdığım alt kurul üyeliğimi kanunen de, gerekiyorsa yarın sabah sonlandıracağım. Kendime ve Eskişehirspor’a olan saygım ve sevgim bunu gerektirir. Saygılarımla.”

Selim Demircioğlu ve Umut Cumalı'nın istifaları resmiyete dönüştüğü zaman Osman Taş'ın 31 Mayıs 2019 tarihinde oluşturduğu yöneticilerden istifa eden yönetici sayısı 3'e yükselmiş olacak. Mete Yılmaz 2 Eylül 2019 tarihinde istifa kararı aldığını noter aracılığı ile kulübe göndermişti.

Güncelleme Tarihi: 06 Eylül 2019, 00:39
YORUM EKLE
YORUMLAR
Furemen
Furemen - 5 yıl Önce

Ortalık toz duman rezil olduk.

SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30