Kayserispor 1-1 Eskişehirspor

Eskişehirspor U19 Takımı, Kayseri'de düzenlenen Erciyes Cup turnuvası son gününde bugün Kayserispor ile karşılaştı. Sahadan 1-1'lik skor ile ayrılan Es-Es, turnuvayı 2. sırada bitirdi.

Kayserispor 1-1 Eskişehirspor
banner127

Erciyes Hacılar Spor Kompleksinde saat 13:30’da başlayan mücadelenin ilk yarısı golsüz berabere tamamlanırken; ikinci yarıda ise Kayserispor 60. dakikada penaltı atışında golle buluştu. Eskişehirspor U19 Takımı 81. dakikada bulduğu penaltı atışını gole çeviren Ömer'ın maçın skorunu belirledi.

Eskişehirspor U19 Takımı sahaya Yiğit, Barış, Kaan, Oğuzhan, Cihangir, Samet, Erdem, Onurhan, Uğurcan, Göktuğ ve Melih ilk 11’iyle başladı.

Siyah Kırmızılıların Erciyes Cup turnuvasında amlış olduğu maç sonuçları şu şekilde; 

Konyaspor  1-0 Eskişehirspor

Adana Demirspor 1-2 Eskişehirspor

Kayserispor 1-1 Eskişehirspor

Altyapı Teknik Koordinatörü Serdal Eroy turnuva ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Faydalı bir kamp dönemi geçirildiğini söyleyen Eroy; "Kısa ama çok faydalı bir kamp dönemi geçirdik. Birbirine eşit takımların kıyasıya mücadelelerini izledik. Kaliteli maçlar oynandı ve sonucu her zaman ufak nüanslar belirledi. Bizim için sıralama değil takımımızın maç oynayabilmesi önemliydi. U17 ve U19 takımlarıyla 3 yaş grubu olarak turnuvaya geldik ve tüm oyuncularımız şans buldu. Hepsinin maç performasını değerlendirebildik. Eskişehirspor'un kurtuluşu altyapıda. Halihazırda A takıma gönderdiğimiz oyuncularımızın yanı sıra bugün de A takımımza çıkabilecek oyuncularımız olduğunu tam anlamıyla gördük diyebilirim. Milli Takım antrenörlerimizden de burada olanlar vardı. Onların da takımımızda oldukça başarılı bulduğu isimler oldu" ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 27 Ağustos 2020, 15:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30