Murat Diri'den Kaan Ay'a cevap!

ETB Lideri Murat Diri'den Eskişehirspor Başkanı Kaan Ay'a cevap geldi.

Murat Diri'den Kaan Ay'a cevap!
banner127

Diri şahsi sosyal medya hesaplarından yaptığı yazılı açıklamalarda şu ifadeleri kullandı;

"Sosyal medyada “Kafayı çeken taraftar eline klavye alıp yazıyor” diyen şahıs kafayı çekeni çok uzakta taraftarın içinde aramamalı. Kokaini, esrarı çekip milleti arayanlar çok uzağında değil. Sonra Emniyet güçleri kimi alır belli olmaz! Ateşle oynanmaz çocuk.! Cahil cesaretin sınırı aşıyor..

Bugün kulübün yaptığı açıklamayı görünce tam 1 sene önce yaşananlar aklıma geliyor. Aynı senaryo yaşanıyor. Ne diyelim. Eskişehirspor menfaatleri doğrultusunda yapmamız gereken neyse onu yapmaya devam edeceğiz."

Eskişehirspor Kulüp Başkanı Kaan Ay bugün düzenlenen basın toplantısında, "Sosyal medya işi çok sıkıntı. Ben sosyal medya kullanmıyorum. Yalan yanlış bilgiler ile insanların beynini yıkadılar. Kafayı çeken dur ben de bir şey yazayım diyor. Böyle yapıla yapıla Avrupa kupalarından buralara kadar geldik." ifadelerini kullanmıştı.

YORUM EKLE
YORUMLAR
furemen
furemen - 5 yıl Önce

Murat Diri asıl cahil cesareti sende var.Ama suçun büyüğü maraton altı doldurup bu adamı sanki oraya gelen herkesin sahibiymiş gibi gözükmesini sağladılar.Gidin kale arkasından destekleyin kardeşim.Eski stadda sayılarının kaç olduğu belliydi.Bursanın Selim ini ne yaptıklarını hatırlatırım sana Murat efendi.Kendini nimetten sayma.Bir de sana sayın diyenler var ya...

eses8181
eses8181 - 5 yıl Önce

murat diri..sende kendini nimetten sayıyorsun ya...kurban olasın kaan aya..adam sigara bile içmiyor...eskişehirspor senin gibi ezik tribün liderlerine ihtiyaç duymuyor...tribün lideri isen orada kal..yönetim iqsu daha yuksek insanların işi....

SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30