Mustafa Yüksel de affedilmeli

2012 yılından bugüne Eskişehirspor altyapılarında forma giyen, toplamda 142 maçta siyah kırmızılı formayı giyen Mustafa Yüksel u19 takımına geri dönmeli. 

İstikbal Gazetesi
Mustafa Yüksel de affedilmeli
banner127

2001 doğumlu orta saha oyuncusu Mustafa Yüksel’e sezon öncesinde A takıma dahil edilmeceği ve bu sezon u19 takımında devam edeceği iletilmişti. 19 yaşındaki oyuncuya bir kulüp talip oldu ve oyuncuyu profesyonel olarak forma verebileceğini iletti. Mustafa Yüksel de profesyonel olarak forma giyebilecek olmanın, Eskişehirspor’da da düşünülmediği düşüncesi ile o takıma giderek antrenmanlara çıktı. Mustafa Yüksel’in talihsizliği ise şu şekilde gelişti. Mustafa Yüksel’i ısrarlı bir şekilde isteyen Teknik Direktör sezon başlamadan kulübünden ayrıldı. O kulübün yönetimi de Mustafa Yüksel’i Teknik Direktör konusunu bahane ederek kulüpten gönderdi. 

8 yıldır Eskişehirspor’un bütün akademi takımlarında forma giymiş olan Mustafa Yüksel yeniden Eskişehirspor bünyesine kabul edilmeli. ‘Bizi istemeyeni biz de istemeyiz’ düşüncenizi elbette destekliyoruz. Ancak bu kez durum biraz farklı. 19 yaşında bir futbolcu profesyonel olup, evine az biraz para kazandırabilme umudu ile hatalı bir karar almış ve hayat ona pek iyi davranmamış. Altyapı sorumluları ne karar alırsa alsın saygı duyarız. Ama bizce 19 yaşında bir futbolcu her zaman ikinci bir şansı hak ediyor. 
 

Not: Bu haber Mustafa Yüksel'in isteği üzerine değil, eski antrenörü Ergin Işık'ın Kanal 26 ekranlarındaki açıklamaları üzerine yazılmıştır.

Güncelleme Tarihi: 06 Ekim 2020, 14:47
YORUM EKLE
YORUMLAR
bilek26
bilek26 - 4 yıl Önce

BENDE ALT YAPIYA EKLENSİN ZATEN ORTA SAHAYA ADAMA İHTİYACIMIZ VAR.

SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30