Otobüs sıkıntısı son bulacak

Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri Anıtkabir Ziyareti ve deplasman otobüsü ile ilgili Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Burhan Sakallı ile yaptıkları görüşmenin detayını paylaştı.

Otobüs sıkıntısı son bulacak
banner127

Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri Anıtkabir Ziyareti ve deplasman otobüsü ile ilgili Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Burhan Sakallı ile yaptıkları görüşmenin detayını paylaştı. Diri, Sakallı'nın Anıtkabir ziyareti için 100 otobüs desteği vereceğini ve bundan sonra deplasmanlar için otobüs sorunu olmayacağını belirttiğini aktardı.

Murat Diri " Anıtkabir ziyaretimizi planladıktan sonra birçok yerden olumlu geri dönüşler almaktayız. Bu organizasyon altından nasıl kalkarız diye düşünürken ve bu gelişmeler yaşanırken Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız  Burhan Sakallı arayarak tebrik etti ve bizimle bir görüşme gerçekleştirdi. Altes Maviş Erkan ÜniESES Fatih Ak Efeler Durmuş Turan ve Nefer den ben giderek bir görüşme gerçekleştirdik. Burhan başkan bize her türlü destek olacağını söyledi. Eğer halkımız teveccüh gösterir ve 1 Nisan’dan itibaren biz göreve gelirsek 6 Nisan da Anıtkabire beraber gideceğiz ve size şimdiden 100 otobüs sözü veriyorum. Osmanlıspor yönetimiyle görüşüp ek kontenjan içinde kolaylık isteyeceğim. Ayrıca uzak yakın demeden gideceğiniz bütün deplasmanlar da artık hiç bir otobüs sıkıntısı çekmeyeceksiniz” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner126

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30