Sadece iki isim alacaklarını sildi

Mehmet Şimşek: “Ertuğrul Nazlı ve Hakan Sayın bize ulaşarak eski alacaklarından vaz geçtiklerini söylediler. İki eski yönetici alacaklarını sildi. Murat Diri’nin çağrısının hemen ardından bu gelişme yaşanınca biz de biraz devamı gelecek herhalde diye sevindik ancak bu iki eski yöneticinin dışında bizi arayan soran olmadı."

Sadece iki isim alacaklarını sildi
banner127

Eskişehirspor Taraftarlar Birliği (ETB) Başkanı Murat Diri Aralık ayının ilk haftasında "Eskişehirspor için tüm eski başkan ve yöneticilere çağrımızı yineliyoruz. Gelin alacaklarınızdan vazgeçin. Eskişehirspor yaşadığı sürece emeğinizin karşılığını elbet bir gün alırsınız. Eskişehirspor hepimizin. Yaşatalım" çağrısı yapmıştı.

Daha sonra Eskişehir Başkan Yardımcısı Özgür Marankoz ES TV’ye telefonla bağlanarak, “Murat Diri’nin çağrısı üzerine bize ulaşan eski yöneticiler oldu.  Bazı eski dönem yöneticileri alacaklarından feragat ediyor. Birkaç gün içerisinde de gerekli açıklamalar yapılacak. Bu şekilde borcumuzu azaltmaya devam edeceğiz. Güven duygusunu güçlendirmemiz gerekiyor. Güven ve umut duygusunun yavaş yavaş hareketlenmeye başladığını düşünüyoruz.” yorumlarını yapmıştı.

Ancak gelişmeler devam sürecinde pek de parlak olmadı. Konu ile ilgili bilgi veren Kulüp Başkanı Mehmet Şimşek, “Ertuğrul Nazlı ve Hakan Sayın bize ulaşarak eski alacaklarından vaz geçtiklerini söylediler. İki eski yönetici alacaklarını sildi. Murat Diri’nin çağrısının hemen ardından bu gelişme yaşanınca biz de biraz devamı gelecek herhalde diye sevindik ancak bu iki eski yöneticinin dışında bizi arayan soran olmadı. Bir günde iki kişinin alacağımı sileceğim demesi bizi umutlandırmıştı ama olmadı” dedi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
İsmail Köse
İsmail Köse - 2 yıl Önce

Mesut Hoşcan ve Halil Ünal Başkanlarında borçlarından feragat etmesini temenni ederim.

SIRADAKİ HABER

banner19

banner126

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30